Дізнайтеся, як зробити вівсяну кашу веганську на плиті або в мікрохвильовій печі. Цей здоровий рецепт вівсянки можна вживати на щотижневій основі. Він такий легкий, кремовий і пухнастий. Звісно підсолоджена вівсянка з бананом, виходить дуже пухнастою, додаючи в неї трохи яєчних білків в кінці.
Вівсяна каша не звичайний гарнір для повсякденного сніданку, а дуже корисний і затребуваний продукт. Вівсяні пластівці володіють величезною кількістю мінералів. Мають безліч вуглеводів, поживних речовин. Вівсяна каша підвищує і організовує кращу роботу травної системи, а це в свою чергу, завжди допоможе людині залишатися в прекрасній формі. Тому приступимо до приготування цієї корисної і багатьма улюбленої страви. Отже, для початку, переберіть вівсяні пластівці від сміття (якщо воно є в крупі).
Потім засипте чисті вівсяні пластівці в невелику каструлю і залийте її водою. Покрийте вівсянку десь в палець водою.
Потім очистіть від шкірки банан і на обробній дошці наріжте його тонкими півкільцями або невеликими квадратами. Надішліть подрібнений банан в каструлю до вівсянки, трохи посоліть, добре перемішайте і на сильному вогні доведіть до кипіння.
Коли вміст каструлі закипить, зменшіть вогонь до мінімуму і додайте в вівсянку ще трохи холодної води.
Відразу ж повільно додайте в каструлю заздалегідь відокремлені яєчні білки, постійно помішуючи ложкою, поки вміст знайде більш білий (каламутний) відтінок. Готуйте, помішуючи, близько 2-3 хвилин або поки пластівці не стануть вершковими, ніжними і готовими до кінця.
По закінченню зазначеного часу, засипте в каструлю з вівсяною кашею трохи кориці і знову все ретельно перемішайте. У вас на цей момент вже повинна бути більш густа, однорідна і ароматна маса. Подавайте веганську вівсяну кашу з додаванням заздалегідь нарізаних кілець бананів, насіння конопель і арахісового масла (за бажанням). Насолоджуйтесь! Якщо ви захочете приготувати вівсянку в мікрохвильовці, робіть це по одній порції за раз.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти