Укр
Рус
Цибульний суп Перші страви Французька кухня

Вішісуаз з цибулі порей

( 5.0000 5 56 6 оцінок)

779 - переглядів
30 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Вішісуаз з цибулі порей - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Французька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Вішісуаз з цибулі порей відмінно освіжає в літню спеку, і зігріває в зимові холоди. Цей універсальний крем-суп готується просто і швидко з мінімальної кількості інгредієнтів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вішісуаз з цибулі порей" (на 100 грам)

  • Білки0.5 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії61 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування супу використовуйте тільки білу частину цибулі-порей, зелень видаліть. Розріжте стебла вздовж навпіл, наріжте невеликими шматочками і викладіть в глибоку миску. Ретельно промийте пряність під холодною проточною водою. Викладіть подрібнений порей в друшляк і дайте стекти зайвій рідині.

Крок - 1
02

Бульби картоплі очистіть від шкірки, вимийте і злегка промокніть паперовим рушником. Наріжте невеликими шматочками. Використовуйте сорти з великим вмістом крохмалю.

Крок - 2
03

Поставте на плиту каструлю з товстим дном. Додайте вершкове масло і включіть середній вогонь. У розігріту жаровню викладіть картоплю. Обсмажте протягом 1,5-2 хвилин. Всипте подрібнену цибулю. Зменшіть вогонь до мінімальних значень. Додайте сіль і чорний мелений перець. Ретельно перемішайте інгредієнти. І готуйте 2-3 хвилини.

Крок - 3
04

Влийте воду і накрийте каструлю кришкою. Збільште вогонь і доведіть до кипіння. Варіть страву протягом 10-15 хвилин. Картопля повинна стати м'якою.

Крок - 4
05

Акуратно перелийте суп в чашу стаціонарного блендера. Можна скористатися звичайним ручним пристроєм. Подрібніть суміш до однорідного кремоподібного стану.

Крок - 5
06

Налийте вішісуаз в глибоке блюдо. Додайте крем-фреш або нежирну сметану і дрібно нарізані пір'я молодого часнику. Замість часнику можна використовувати зелену цибулю. Подавайе страву в гарячому або холодному вигляді з хлібцями, тостами або скибочкою свіжого хліба. Приємного вам апетиту!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Газований яблучний сидр - покроковий рецепт, фото 1 Газований яблучний сидр 25 1 2 з 5 - детальніше -
Тістечка безе - покроковий рецепт, фото 1 Тістечка безе 140 3 3 з 5 - детальніше -
Зрази з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з грибами 40 3 3 з 5 - детальніше -