Укр
Рус
Пироги Випічка Українська кухня

Вишневий пиріг з безе

( 4.8571 4 521 21 оцінка)

3070 - переглядів
90 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Вишневий пиріг з безе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Літо

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачний хрусткий десерт, вишуканий і дивовижний. Вишневий пиріг з безе - це десерт, заснований на повітряній масі, збитих вершках і вишні.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вишневий пиріг з безе" (на 100 грам)

  • Білки2.5 гр.
  • Жири5.8 гр.
  • Вуглеводи26.3 гр.
  • Калорії173 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 200 градусів, а потім застеліть пергаментним папером. Змішайте у великій мисці звичайний цукор з тростинним.

Крок - 1
02

Збийте за допомогою міксера яєчні білки в чистій окремій мисці до отримання однорідної маси, потім додаючи порційно раніше підготовлений цукор, обережно збиваючи, утворіть глянсову однорідну густу масу.

Крок - 2
03

В окремій мисці змішайте оцет, ванільний екстракт і кукурудзяну муку, потім додайте в білкову масу і ретельно збийте в безе.

Крок - 3
04

Викладіть суміш на деко з пергаментом і розкладіть, щоб вийшов круг діаметром близько 22 см. Поставте деко з вмістом в духовку і зменшіть температуру до 150 градусів. Випікайте вміст протягом 1 години 30 хвилин до золотистого кольору, потім вимкніть духовку, відкрийте дверцята і залиште безе всередині повністю охолонути.

Крок - 4
05

Помістіть вишневий сік і цукрову пудру в глибоку каструлю і обережно нагрійте, помішуючи, щоб розчинити сипучий інгредієнт.

Крок - 5
06

Додайте в каструлю лемонграсс (якщо використовуєте), включіть сильніше вогонь і залиште вміст томитися на 10 хвилин, поки сік скоротиться вдвічі.

Крок - 6
07

Відкладіть декілька вишень для прикраси, потім розділіть кожну ягоду навпіл і побийте трохи кісточки, щоб розчавити (можна не використовувати зовсім). Додайте половинки вишні в каструлю до загальної маси і варіть приблизно 2 хвилини, потім вимкніть вогонь і дайте вмісту ємкості охолонути.

Крок - 7
08

Для подачі, збийте з допомогою вінчика густі вершки з цукром, до однорідної густої маси. Викладіть збиті вершки на основу з безе і рівномірно розподіліть густим шаром.

Крок - 8
09

Потім рясно полийте поверх вершків і безе раніше приготовлену і охолоджену вишневу суміш, потім прикрасьте зверху залишеними свіжими ягодами і подавайте вишневий пиріг з безе до святкового столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Паста болоньєзе - покроковий рецепт, фото 1 Паста болоньєзе 40 4 3 з 5 - детальніше -
Свинина запечена в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Свинина запечена в рукаві 90 4 3 з 5 - детальніше -
Штрудель вишневий - покроковий рецепт, фото 1 Штрудель вишневий 65 3 3 з 5 - детальніше -