Укр
Рус
Ткемалі Соуси Перуанська кухня

Вишневий соус до м’яса

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

672 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Вишневий соус до м’яса - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Перуанська кухня, Шведська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Вишневий соус до м'яса - солодке, з пікантною кислинкою, апетитне доповнення до м'ясних і рибних страв, особливо приготованих на грилі. Зробити соус за цим рецептом можна як зі свіжих, так і з заморожених вишень. Готується він легко і швидко і відмінно «оживляє» практично будь-яке м'ясо і рибу.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вишневий соус до м’яса" (на 100 грам)

  • Білки0.7 гр.
  • Жири1.7 гр.
  • Вуглеводи28.1 гр.
  • Калорії134 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Цибулю-шалот очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. Розтопіть в каструлі вершкове масло, всипте туди подрібнену цибулю і сушений розмарин і, помішуючи, смажте до прозорості цибулі.

Крок - 1
02

В отриману суміш влийте кленово-бальзамічний оцет і апельсиновий сік. Якщо немає кленово-бальзамічного, візьміть просто бальзамічний або червоний винний оцет.

Крок - 2
03

З консервованої у власному соку вишні злийте рідину, а ягоди відправте в загальну масу (вишня обов'язково повинна бути без кісточок!).

Крок - 3
04

Всипте морську або звичайну кам'яну сіль, пластівці перцю чилі, какао-порошок і коричневий цукор. Влийте кленовий сироп і вустерширський соус.

Крок - 4
05

Додайте сушену журавлину і вишню. Перемішайте інгредієнти до однорідності.

Крок - 5
06

Надішліть в соус свіжу або заморожену вишню без кісточок. Якщо вишня заморожена, розморожувати її не потрібно. Помішуючи, варіть все разом на середньому вогні 20-25 хвилин.

Крок - 6
07

Потім перелийте вміст каструлі в чашу стаціонарного блендера або подрібнювача і перебийте до однорідності. Смачний вишневий соус до м'яса готовий. На смак він кисло-солодкий, з приємною пікантною ноткою. Змащуйте їм будь-яке м'ясо або рибу перед подачею на стіл. Соус надає їм неймовірний смак і аромат і найкраще поєднується зі стравами, приготованими на грилі або мангалі.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Смачний гороховий суп - покроковий рецепт, фото 1 Смачний гороховий суп 120 8 4 з 5 - детальніше -
Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Класичний цибулевий суп 75 7 4 з 5 - детальніше -
Дунганський Лагман - покроковий рецепт, фото 1 Дунганський Лагман 90 4 4 з 5 - детальніше -
Розсольник - покроковий рецепт, фото 1 Розсольник 55 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти