Укр
Рус
thermomix thermomix
Вінегрет Салати Російська кухня

Вінегрет з квашеною капустою

50 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Вінегрет з квашеною капустою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Вінегрет - один з дуже відомих салатів з овочів. Кожна господиня робить його по своєму, використовуючи певну кількість продуктів. Пропонуємо готувати вінегрет з додаванням квашеної капусти.

Інгредієнти

  • Картопля 5 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Огірок солоний 150 г.
  • Горошок зелений консервований 350 г.
  • Буряк 4 шт.
  • Квашена капуста 150 г.
  • Масло рослинне 3 ст.л
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт з фото

  1. 01

    Картоплю промийте під проточною водою від бруду. Щоб картопля зварилася рівномірно, виберіть бульби більш, менш однакового розміру. Щоб не лопалася шкірка, можете проколоти її зубочисткою в декількох місцях. Покладіть картоплю в каструлю і залийте водою так, щоб вона повністю покрила бульби. Трохи додайте солі. Поставте каструлю, накриту кришкою на плиту, доведіть до кипіння.

    Крок - 1
  2. 02

    Після закипання води, зменшіть вогонь і варіть картоплю 20-25 хвилин. Перевірте на готовність картоплю, проткнув її ножем або виделкою, якщо вона м'яка всередині, значить - готова. Злийте воду, дайте трохи охолонути і очистіть шкірку.

    Крок - 2
  3. 03

    Буряк також необхідно вимити. Ні в якому разі не зрізайте хвостик, нехай овоч буде цілим, таким чином, буряк збереже соковитість, колір і щільність під час варіння. Візьміть буряк невеликого розміру, покладіть в каструлю і залийте достатньою кількістю води. Варіть його близько 45 хвилин після закипання. Готовність перевіряйте, проткнув овоч виделкою: якщо вона встромила легко, то буряк готовий, якщо важко - проваріть ще. Потім остудіть і очистіть шкіру.

    Крок - 3
  4. 04

    Зварену картоплю наріжте кубиками, розмір визначте на свій розсуд. Буряк також необхідно нарізати кубиками, пропорційними з картоплею. Тепер поріжте мариновані огірки. Ріпчасту цибулю очистіть і сполосніть. Дрібно наріжте.

    Крок - 4
  5. 05

    Зелений горошок висипте в друшляк, щоб стекла зайва рідина. (Також ви можете використовувати і свіжий горошок, попередньо відкривши його 5-10 хвилин в підсоленій воді, смак салату трохи зміниться, але буде не менш приємним). За необхідності промийте квашену капусту (щоб не була дуже кислою).

    Крок - 5
  6. 06

    Всі інгредієнти для салату перекладіть у велику, глибоку миску. Посоліть, приправте чорним меленим перцем за своїм смаком.

    Крок - 6
  7. 07

    Додайте рослинне масло. Перемішайте вінегрет. Дайте трохи настоятися (поставте в холодильник або будь-яке інше холодне місце). Готовий вінегрет з квашеною капустою подавайте на стіл. Смачного.

    Крок - 7

Оцінити рецепт