Укр
Рус
Мідії Другі страви Европейская кухня

Мідії в часниковому соусі

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

752 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Мідії в часниковому соусі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

Посуд: На сковороді

опис

Сьогодні ми готуємо соковиті мідії в часниковому соусі. Смачний рецепт, що ідеально підходить в якості закуски або навіть вечері, вони ідеально підходять для легкої закуски або для будь-якого випадку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Мідії в часниковому соусі" (на 100 грам)

  • Білки6.2 гр.
  • Жири7.1 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії107 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Найважливіша і трудомістка річ при приготуванні цих мідій в часниковому соусі - це очистити головний інгредієнт (мідії). За допомогою ножа дуже легко очистити шкаралупу від забруднень, а також видалити бороди. Щоб видалити бороди, ми повинні потягнути їх за допомогою ножа; до найтоншої частини мідії, до кінчика.

Крок - 1
02

Коли у нас будуть вже очищені мідії, ми повинні їх відкрити. Для цього, в глибоку сковороду або каструлю наливаємо, приблизно в два пальці води і додаємо лаврове листя, накриваємо ємність кришкою і доводимо до кипіння.

Крок - 2
03

В цей час відразу додаємо в киплячу воду очищені мідії, знову накриваємо ємність кришкою і залишаємо вміст томитися близько 2 або 3 хвилин, достатньо часу, щоб морепродукт відкрився.

Крок - 3
04

Виймаємо відкриті мідії з води і процідимо через тонке сито, зарезервувавши рідину. А коли мідії охолонуть, ми прибираємо порожню частину шкаралупи, і залишаємо одну з м'ясом.

Крок - 4
05

Тепер ми приготуємо соус. У велику каструлю заливаємо трохи рослинного, а краще оливкового масла, потім додаємо, попередньо очищену від лушпиння та дрібно нарізану цибулю і часник разом з дрібкою солі. Ми залишаємо томитися на слабкому вогні до м'якості і придбання відтінку.

Крок - 5
06

Потім доставляємо в соус трохи паприки і просіяне борошно, ретельно змішуємо і відразу додаємо біле вино. Варимо вміст, постійно мішаючи, до загусання.

Крок - 6
07

Тепер наливаємо в каструлю воду (щоб надалі ще краще відкрити мідії) і дайте всьому кип'ятитися протягом 7 або 8 хвилин, постійно помішуючи.

Крок - 7
08

Далі нарізаємо свіжу петрушку, і додаємо її в соус і, нарешті, укладаємо мідії, які ми зарезервували раніше. Дозвольте вмісту готуватися протягом 3 хвилин, цього часу достатньо, щоб повністю приготувати мідії в часниковому соусі. В кінці пробуємо на смак солі, виправляємо, якщо необхідно. Смачного.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Тістечко Брауні - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Брауні 35 3 2 з 5 - детальніше -
Щі з крапиви - покроковий рецепт, фото 1 Щі з крапиви 55 6 3 з 5 - детальніше -