Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Віденський торт Захер шоколадний класичний

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

962 - переглядів
120 хвилин порцій - 6 складність - 4 з 5
Віденський торт Захер шоколадний класичний - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Хочемо показати вам, як створити міні шоколадний віденський торт Захер класичний, простим способом. Смак європейського життя.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Віденський торт Захер шоколадний класичний" (на 100 грам)

  • Білки3.9 гр.
  • Жири16.8 гр.
  • Вуглеводи31.8 гр.
  • Калорії297 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Збийте яєчні білки кімнатної температури з сіллю на низькій швидкості до утворення піни і густоти. Посипте збиті білки цукровою пудрою, збиваючи близько хвилини між кожним додаванням. Після того, як все буде додано, збільште швидкість до максимуму і продовжуйте збивати, поки не досягнете піку.

Крок - 1
02

Збийте вершкове масло з цукровою пудрою до однорідної маси. Додайте до них поступово яєчні жовтки, добре збиваючи між кожним додаванням. Потім полийте вміст миски розтопленим шоколадом (який повинен бути рідким і теплим перед додаванням) і добре все збийте.

Крок - 2
03

Складіть в утворену шоколадну суміш, раніше підготовлену білкову масу. Потім додайте в миску просіяне борошно. Повторіть, чергуючи між білковою масою і борошном, поки всі продукти не об'єднаються, і не утвориться рідке тісто.

Крок - 3
04

Налийте утворене рідке тісто у форму для випічки, викладену шматком пергаментного паперу і рівномірно розподіліть по всьому дну. Випікайте в попередньо розігрітій духовці при температурі 150 градусів (якщо не використовуєте вентиляторну піч) з відкритими дверима протягом 15 хвилин. Потім повністю закрийте двері і випікайте ще 25 хвилин.

Крок - 4
05

Тим часом перемішайте цукор і воду в невеликій каструлі на середньому вогні, поки сипучий інгредієнт не розчиниться. Дайте настоятися 1 хвилину, потім зніміть з вогню, вилийте в миску і залиште остигати. Як тільки охолоне, додайте в масу, що утворилася лікер і добре перемішайте.

Крок - 5
06

Як тільки пиріг повністю охолоне, переверніть форму для випічки і усуньте пергаментний папір. Виріжте з запеченого тіста за допомогою спеціальної форми приблизно 12 заготовок (диски). Змастіть верхівки і боки кожного диска підготовленим сиропом.

Крок - 6
07

Перемішайте абрикосове варення і воду в середній каструлі на середньому вогні. Як тільки дійде до кипіння, дайте вмісту настоятися 1 хвилину, потім процідіть через сито в окрему миску. Використовуйте лопатку, щоб переконатися, що велика частина абрикосової маси проходить через сито, і в ситі залишаються тільки великі шматочки фруктів.

Крок - 7
08

Як тільки варення охолоне до кімнатної температури, щедро полийте його поверх кожного диска і боків кожного боку. Після нанесення джему, злегка сгладьте пензликом для рівномірного розподілу. При бажанні ви можете повернутися і нанести другий шар варення. Зверніть увагу: чим більш плавно ви наносите шар джему, тим краще. Якщо варення починає укріплятися на етапі нанесення, злегка нагрійте його і розмішайте, щоб воно знову стало рідким.

Крок - 8
09

Далі подрібніть шоколад і покладіть його в глибоку миску. Вилийте вершки в каструлю і нагрівайте на середньому вогні, поки не закиплять. Тоді вилийте гарячі вершки прямо в шоколад, повністю його покривши. Використовуючи невеликий вінчик, збийте вміст миски, до однорідної маси.

Крок - 9
10

Як тільки ганаш стане однорідним, вилийте його на кожну заготовку (тортик). Не наливайте занадто швидко, в іншому випадку ганаш втече, і фініш буде не таким гладким, як повинно бути. Залиште застигати.

Крок - 10
11

Потім через пару хвилин перенесіть їх на тарілку сервірувальну за допомогою довгого тонкого ножа. Прикрасьте кожен тортик за своїм бажанням і залиште при кімнатній температурі мінімум на пару годин, щоб ганаш затвердів, а потім насолоджуйтеся віденським шоколадним тортом Захер.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Чахохбілі - покроковий рецепт, фото 1 Чахохбілі 60 5 4 з 5 - детальніше -
Пшоняна каша на молоці - покроковий рецепт, фото 1 Пшоняна каша на молоці 35 2 2 з 5 - детальніше -
Варений омлет в пакеті - покроковий рецепт, фото 1 Варений омлет в пакеті 35 2 2 з 5 - детальніше -
Паштет з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Паштет з яловичини 45 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти