Укр
Рус
Шніцель Другі страви Австралійська кухня

Віденський шницель із яловичини

( 4.6667 4 56 6 оцінок)

1089 - переглядів
30 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Віденський шницель із яловичини - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австралійська кухня, Австрійська кухня, Німецька кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Для матусь та дітей: Для дітей , Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Віденський шницель із яловичини — класична страва європейської кухні. Пропонуємо автентичний рецепт яловичого шніцелю, як його роблять у ресторанах Відня. Готується ця страва нескладно. Однак важливо правильно вибрати м'ясо. Для віденського шніцелю найкраще підходить молода телятина. Приготовлена з неї м'ясна відбивна виходить особливо ніжною та апетитною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Віденський шницель із яловичини" (на 100 грам)

  • Білки11.9 гр.
  • Жири31.6 гр.
  • Вуглеводи9.4 гр.
  • Калорії377 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яйце вимийте, розбийте в глибоку тарілку або миску і збийте вилкою до однорідності. На плоске блюдо насипте борошно. Окремо на таке ж саме насипте панірувальні сухарі.

Крок - 1
02

Шматок телятини для шніцелю вимийте та просушіть паперовими рушниками. Після цього оберніть м'ясо харчовою плівкою і акуратно відбийте з обох боків молоточком. Товщина готового шматка має становити 0,5-0,7 см.

Крок - 2
03

Запануйте його з обох боків у борошні. Коли вона щільно покриє м'ясо, занурюйте його у збите яйце.

Крок - 3
04

Після цього зануріть шматок телятини в панірувальні сухарі. Як і мука, вони повинні покрити м'ясо щільним шаром.

Крок - 4
05

Розігрійте на сковороді олію для фритюру і додайте шматочок вершкового.

Крок - 5
06

Коли воно повністю розійдеться, відправте на сковороду запановану телятину і полийте гарячою олією зверху. Смажте шницель до появи золотисто-коричневої скоринки (приблизно по 2-3 хвилини з кожного боку). Під час смаження похитуйте сковорідку, щоб масло покривало шматок. Так, на м'ясі з'являться характерні для віденського шніцелю складочки.

Крок - 6
07

Готову відбивну викладіть зі сковорідки на паперовий рушник, щоб він увібрав зайвий жир. Потім покладіть шницель на порційну тарілку і подавайте на стіл. Відмінним гарніром до нього стануть варена картопля та ягідний соус. Справжній віденський шніцель із яловичини напрочуд м'який і ніжний. Він однаково подобається і чоловікам, і жінкам. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Яловичина в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Яловичина в соусі 55 2 3 з 5 - детальніше -
Мімоза - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза 35 4 3 з 5 - детальніше -
Запечена скумбрія в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Запечена скумбрія в духовці 30 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти