Відбивні зі свинини - досить популярна м'ясна страва. Після запікання в духовці, вони виходять дуже м'якими, соковитими і ніжними.
Приготуйте паніровку для відбивних. У глибоку миску всипте панірувальні сухарі дрібної фракції. Петрушку вимийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Подрібніть гострим ножем.
Часник очистіть від лушпиння і наріжте дрібними кубиками. За бажанням, можна пропустити пряність через спеціальний прес або натерти на дрібній тертці. Додайте подрібнені інгредієнти в миску з сухарями.
Сюди ж відправте тертий пармезан. Переміксуйте суміш до однорідного стану.
Для приготування відбивних зі свинини, вибирайте корейку або вирізку. Нарізайте м'якоть поперек волокон. Товщина кожної скибочки не повинна перевищувати 1 см. Якщо шматочки товщі, попередньо відбийте їх молоточком.
На робочу поверхню покладіть відбивну. Зверху розташуйте складений удвічі сирний слайс. Якщо шматочки сиру невеликі, розміщуйте відразу кілька штук.
Накрийте сир другим шматочком свинячої м'якоті. Вийде своєрідний сендвіч. Змастіть верхівку невеликою кількістю оливкової олії.
Опустіть відбивні в паніровці, стороною змащеною маслом. Викладіть «сендвічі» паніруванням вниз на застелений пергаментним папером деко. Верхівку покрийте маслом і посипте панірувальною сумішшю.
Поставте страву в розігріту до 190 ° С духовку. Запікайте протягом 20 хвилин. Готові відбивні викладете на порційне блюдо. Подавайте м'ясо з будь-яким гарніром і свіжими овочами. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти