Страва виходить абсолютно смачною! Це завжди багатообіцяюча вечеря, яку досить легко приготувати!
Відразу ж розігрійте духовку до 200 градусів C, щоб потім помістити м'ясо вже в високу температуру.
Тепер займіться безпосередньо м'ясом. Промийте м'ясо під проточною холодною водою і наріжте його невеликими шматками товщиною близько 2 сантиметрів.
Потім зовсім мало відбийте кожен шматок кухонним молотком і покладіть кожен відбитий шматок свинини на обробну дошку.
Тепер гострим ножем, утримуваним паралельно дошці,зробіть неглибокий отвір, залишивши три боки неушкодженими. Посоліть м'ясо з обох сторін і поперчіть.
Окремо в мисці приготуйте і складіть начинку для свинячих відбивних. Помийте і відправте в ємність шпинат (якщо велике листя, поріжте трохи дрібніші).
Сир наріжте бутербродними шматками. Наповніть кожну порцію розрізаного м'яса шпинатом, а потім заштовхайте туди ж сир.
У глибоку скляну миску висипте хлібні крихти, які знадобляться для утворення хрусткої скоринки на м'ясі.
Кожну свинячу відбивну змастіть з обох сторін гострою гірчицею (в цьому випадку замість гірчиці можна використовувати хрін, але це вже який інгредієнт ви виберете), а потім добре обваляйте в хлібних крихтах.
Невеликий кухонний лист змастіть трохи рослинним або оливковим маслом і помістіть відразу ж в нього відбивні начинені сиром. Посипте спеціями для м'яса за смаком.
Надішліть деко в уже розігріту духовку і випікайте свинячі відбивні протягом 45 хвилин або до коричневого і хрусткого утворення.
Приготовлені свинячі відбивні з сиром подавайте до столу гарячими з зеленню або овочами.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти