Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Відбивні зі свинини з сиром

( 4.7333 4 530 30 оцінок)

2400 - переглядів
50 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Відбивні зі свинини з сиром - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Страва виходить абсолютно смачною! Це завжди багатообіцяюча вечеря, яку досить легко приготувати!

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Відбивні зі свинини з сиром" (на 100 грам)

  • Білки15.2 гр.
  • Жири17 гр.
  • Вуглеводи10.7 гр.
  • Калорії261 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Відразу ж розігрійте духовку до 200 градусів C, щоб потім помістити м'ясо вже в високу температуру.

Крок - 1
02

Тепер займіться безпосередньо м'ясом. Промийте м'ясо під проточною холодною водою і наріжте його невеликими шматками товщиною близько 2 сантиметрів.

Крок - 2
03

Потім зовсім мало відбийте кожен шматок кухонним молотком і покладіть кожен відбитий шматок свинини на обробну дошку.

Крок - 3
04

Тепер гострим ножем, утримуваним паралельно дошці,зробіть неглибокий отвір, залишивши три боки неушкодженими. Посоліть м'ясо з обох сторін і поперчіть.

Крок - 4
05

Окремо в мисці приготуйте і складіть начинку для свинячих відбивних. Помийте і відправте в ємність шпинат (якщо велике листя, поріжте трохи дрібніші).

Крок - 5
06

Сир наріжте бутербродними шматками. Наповніть кожну порцію розрізаного м'яса шпинатом, а потім заштовхайте туди ж сир.

Крок - 6
07

У глибоку скляну миску висипте хлібні крихти, які знадобляться для утворення хрусткої скоринки на м'ясі.

Крок - 7
08

Кожну свинячу відбивну змастіть з обох сторін гострою гірчицею (в цьому випадку замість гірчиці можна використовувати хрін, але це вже який інгредієнт ви виберете), а потім добре обваляйте в хлібних крихтах.

Крок - 8
09

Невеликий кухонний лист змастіть трохи рослинним або оливковим маслом і помістіть відразу ж в нього відбивні начинені сиром. Посипте спеціями для м'яса за смаком.

Крок - 9
10

Надішліть деко в уже розігріту духовку і випікайте свинячі відбивні протягом 45 хвилин або до коричневого і хрусткого утворення.

Крок - 10
11

Приготовлені свинячі відбивні з сиром подавайте до столу гарячими з зеленню або овочами.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Овочевий суп - покроковий рецепт, фото 1 Овочевий суп 30 6 2 з 5 - детальніше -
Фондан в домашніх умовах - покроковий рецепт, фото 1 Фондан в домашніх умовах 60 3 3 з 5 - детальніше -
Персикове (нектаринове) варення - покроковий рецепт, фото 1 Персикове (нектаринове) варення 55 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Хаш з баранини - покроковий рецепт, фото 1 Хаш з баранини 720 6 4 з 5 - детальніше -
Курячі нагетси - покроковий рецепт, фото 1 Курячі нагетси 50 3 3 з 5 - детальніше -
Оселедець малосольний - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець малосольний 35 1 2 з 5 - детальніше -