Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Відбивні зі свинини на сковороді

( 4.8571 4 521 21 оцінка)

2979 - переглядів
35 хвилин порцій - 2 складність - 2 з 5
Відбивні зі свинини на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Свинина належить до найпопулярніших видів м'яса у кулінарії, адже це м'яке, ніжне, соковите і дуже смачне м'ясо стане прикрасою будь-якої страви і будь-якого столу. Свинина відмінно підходить для гуляшу, шашлику, тушкування, бульйону. Але одним з найпопулярніших і при цьому нескладних і нетрудомістких страв зі свинини, є відбивні, приготовані на сковороді. Для відбивних зі свинини, як правило, беруть вирізку або корейку, так як ці частини найм'якші, практично без жиру і тому обробляти їх на порційні шматочки найпростіше. Давайте ж разом спробуємо приготувати відбивні зі свинини.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Відбивні зі свинини на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки11.6 гр.
  • Жири18.2 гр.
  • Вуглеводи27.5 гр.
  • Калорії325 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Почніть з приготування скибочок зі свинячої вирізки. Для початку, промийте м'ясо холодною водою і просушіть. Викладіть свинячу вирізку на обробну дошку і наріжте товстими скибочками, створюючи невеликі надрізи по краях кожного.

Крок - 1
02

Помістіть кожну скибочку зі свинячої вирізки на шматочок харчової плівки і накрийте іншим шматочком цієї прозорої накидки. За допомогою кухонного молотка акуратно відбийте шматки зі свинячої вирізки, щоб свинина стала більш ніжною, а шматочки рівномірними. Приправте кожен відбитий шматочок свинини сіллю і чорним молоти перцем. Можете використовувати інші спеції до м'яса на свій смак.

Крок - 2
03

Потім розбийте по черзі, а потім виделкою або вінчиком збийте курячі яйця з дрібкою солі і чорного перцю в неглибокому блюді, до однорідного стану. Засипте борошно на плоске блюдо і приправте дрібкою солі і чорного перцю.

Крок - 3
04

Потім висипте панірувальні сухарі на плоске блюдо. Викачайте скибочки зі свинячої вирізки, працюючи по одному, в мисці з борошном. Струсіть всі надлишки, а потім занурте обережно в яєчну суміш, щоб надлишок стікав. Нарешті, поплескайте кожну сторону шматка свинини в панірувальних сухарях, струсіть всы залишки і відкладіть в сторону.

Крок - 4
05

Далі в сковороду залийте велику кількість оливкового або рослинного масла і розігрійте на повільному вогні. Додайте в гарячу олію попередньо очищені від лушпиння зубчики часнику. Після того, як зашипить рослинне масло, додайте в сковороду вершкове і добре перемішайте до повного розчинення.

Крок - 5
06

Додайте кожну відбивну зі свинини в сковороду з маслом і обсмажуйте з кожного боку приблизно три-чотири хвилини, до золотистого кольору м'яса. Вийміть готові відбивні зі свинини зі сковороди і подавайте до столу з салатом з руколи або смаженою картоплею. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Біфштекс класичний - покроковий рецепт, фото 1 Біфштекс класичний 40 4 3 з 5 - детальніше -
Глазур для паски - покроковий рецепт, фото 1 Глазур для паски 35 1 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Сирні грінки - покроковий рецепт, фото 1 Сирні грінки 20 3 2 з 5 - детальніше -
Закваска - покроковий рецепт, фото 1 Закваска 150 1 3 з 5 - детальніше -