Укр
Рус
Мясо Другі страви Російська кухня

Відбивні з яловичини на сковороді

( 5.0000 5 522 22 оцінки)

2429 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Відбивні з яловичини на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Це, безумовно, відмінний рецепт яловичих відбивних. Страва готується швидко, а смак м'яса оцінять усі по гідності.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Відбивні з яловичини на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки12.7 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи20.7 гр.
  • Калорії247 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування відбивних. Наріжте яловичину досить великими шматками товщиною близько 1.5 сантиметри.

Крок - 1
02

Відбийте добре шматочки яловичини за допомогою кухонного молотка і залиште на час. Тепер займіться кляром. Наріжте дрібними шматочками часник, який знадобитися трохи пізніше.

Крок - 2
03

У скляну неглибоку миску всипте 2 склянки борошна. В іншій мисці змішайте порошок для випічки, харчову соду, поперчіть і посоліть.

Крок - 3
04

Залийте в миску вершки (чим жирніше, тим краще) розбийте яйце, додайте соус Табаско і заздалегідь підготовлений часник. Все добре перемішайте за допомогою вилки до однорідної сметанно подібної суміші.

Крок - 4
05

Можна приступати до смаження м'яса. Занурте кожен відбитий шматок яловичини спочатку в борошно, потім в вершковий кляр і знову обваляйте в борошні. Залиште м'ясо на деякий час для того, щоб воно добре просочилося.

Крок - 5
06

Потім розігрійте глибоку чавунну сковорідку на сильному вогні. Киньте в неї смалець і чекайте до повного його розчинення. Помістіть в розпечену сковорідку яловичі відбивні і обсмажте у великій кількості смальцю до рівномірно золотисто-коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин на кожну сторону.

Крок - 6
07

Покладіть обсмажені шматки м'яса на тарілку з паперовими рушниками для видалення зайвого жиру.

Крок - 7
08

Тепер злийте жир зі сковороди, залишаючи зовсім небагато рідини, і закиньте трохи борошна. Поверніть сковорідку на середньо-низьку температуру і обсмажуйте, постійно помішуючи, щоб не згоріло.

Крок - 8
09

Перетворіть решту борошна в масло, а потім залийте в сковороду молоко, томіть підливу на повільному вогні від 6 до 7 хвилин, постійно помішуючи. Обов'язково посоліть і поперчіть ємність сковороди. Готовий соус відставте на час для охолодження.  

Крок - 9
10

Яловичі відбивні викладіть на страву, полив рясно молочним соусом. М'ясо можна подати з пюре і пір'ям зеленої цибулі.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Сосиски з овочами - покроковий рецепт, фото 1 Сосиски з овочами 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Ягідне повидло - покроковий рецепт, фото 1 Ягідне повидло 90 1 3 з 5 - детальніше -
Полуничний маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1 Полуничний маршмеллоу 40 2 3 з 5 - детальніше -
Щі російські - покроковий рецепт, фото 1 Щі російські 55 4 3 з 5 - детальніше -
Фрікасе з курки - покроковий рецепт, фото 1 Фрікасе з курки 50 3 3 з 5 - детальніше -