Це, безумовно, відмінний рецепт яловичих відбивних. Страва готується швидко, а смак м'яса оцінять усі по гідності.
Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування відбивних. Наріжте яловичину досить великими шматками товщиною близько 1.5 сантиметри.
Відбийте добре шматочки яловичини за допомогою кухонного молотка і залиште на час. Тепер займіться кляром. Наріжте дрібними шматочками часник, який знадобитися трохи пізніше.
У скляну неглибоку миску всипте 2 склянки борошна. В іншій мисці змішайте порошок для випічки, харчову соду, поперчіть і посоліть.
Залийте в миску вершки (чим жирніше, тим краще) розбийте яйце, додайте соус Табаско і заздалегідь підготовлений часник. Все добре перемішайте за допомогою вилки до однорідної сметанно подібної суміші.
Можна приступати до смаження м'яса. Занурте кожен відбитий шматок яловичини спочатку в борошно, потім в вершковий кляр і знову обваляйте в борошні. Залиште м'ясо на деякий час для того, щоб воно добре просочилося.
Потім розігрійте глибоку чавунну сковорідку на сильному вогні. Киньте в неї смалець і чекайте до повного його розчинення. Помістіть в розпечену сковорідку яловичі відбивні і обсмажте у великій кількості смальцю до рівномірно золотисто-коричневого кольору, від 3 до 5 хвилин на кожну сторону.
Покладіть обсмажені шматки м'яса на тарілку з паперовими рушниками для видалення зайвого жиру.
Тепер злийте жир зі сковороди, залишаючи зовсім небагато рідини, і закиньте трохи борошна. Поверніть сковорідку на середньо-низьку температуру і обсмажуйте, постійно помішуючи, щоб не згоріло.
Перетворіть решту борошна в масло, а потім залийте в сковороду молоко, томіть підливу на повільному вогні від 6 до 7 хвилин, постійно помішуючи. Обов'язково посоліть і поперчіть ємність сковороди. Готовий соус відставте на час для охолодження.
Яловичі відбивні викладіть на страву, полив рясно молочним соусом. М'ясо можна подати з пюре і пір'ям зеленої цибулі.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти