.Цей рецепт перетворить печінкових ненависників в новонавернених. Змусить полюбити печінкові відбивні обов'язково.
Акуратно промийте шматочки яловичої печінки під проточною водою і помістіть в середню миску. Налийте в миску достатню кількість молока (щоб повністю покрило усі шматки) і відставте десь на годину. Молоко прибере гіркоту і розм'якшить печінку.
У цей час розтопіть 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні.
Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте кільцями. Надішліть кільця цибулі в розпечену сковорідку і томіть їх в олії до м'якості, хвилин 5-7. Перекладіть протушковану цибулю в невелику миску, а масло, що залишилося киньте в сковорідку.
Після закінчення часу злийте молоко з печінки, і викладіть шматочки на паперовий рушник для видалення зайвої рідини. Після, накривши кожен шматок харчовою плівкою, відбийте їх за допомогою молотка, але дуже легко, щоб шматки не розривалися і не були дуже тонкими.
Тепер в невелику миску всипте борошно приправивши сіллю і перцем. Сковорідку з маслом, що залишилося відправте на вогонь і, коли масло розтане, зменшіть вогонь до середнього і покладіть шматочки печінки в сковорідку. Перед відправленням печінкових відбивних на сковорідку необхідно кожен шматок рясно вивалити в борошні.
Спочатку смажте до гарного і коричневого кольору з одного боку шматків печінки, а потім переверніть і смажте з іншого боку до такого ж красивого відтінку.
Потім додайте до печінки цибулю і зменшіть вогонь. Обсмажуйте усе, періодично помішуючи до золотавості цибулі і повного приготування печінкових відбивних.
Перевірити готовність печінки можна, розрізавши посередині шматок відбивної, якщо не випливає червона рідина, значить відбивні добре присмажились і готові до вживання. Подайте готові печінкові відбивні з гарніром, посипавши обсмаженою цибулею. Насолоджуйтесь!
Випадкові рецепти