Укр
Рус
Печінка Другі страви Російська кухня

Відбивні з печінки

( 4.9231 4 513 13 оцінок)

2649 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Відбивні з печінки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

.Цей рецепт перетворить печінкових ненависників в новонавернених. Змусить полюбити печінкові відбивні обов'язково.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Відбивні з печінки" (на 100 грам)

  • Білки10.2 гр.
  • Жири4.3 гр.
  • Вуглеводи15 гр.
  • Калорії144 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Акуратно промийте шматочки яловичої печінки під проточною водою і помістіть в середню миску. Налийте в миску достатню кількість молока (щоб повністю покрило усі шматки) і відставте десь на годину. Молоко прибере гіркоту і розм'якшить печінку.

Крок - 1
02

У цей час розтопіть 2 столові ложки масла у великій сковороді на середньому вогні.

Крок - 2
03

  Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте кільцями. Надішліть кільця цибулі в розпечену сковорідку і томіть їх в олії до м'якості, хвилин 5-7. Перекладіть протушковану цибулю в невелику миску, а масло, що залишилося киньте в сковорідку.

Крок - 3
04

Після закінчення часу злийте молоко з печінки, і викладіть шматочки на паперовий рушник для видалення зайвої рідини. Після, накривши кожен шматок харчовою плівкою, відбийте їх за допомогою молотка, але дуже легко, щоб шматки не розривалися і не були дуже тонкими.

Крок - 4
05

Тепер в невелику миску всипте борошно приправивши сіллю і перцем. Сковорідку з маслом, що залишилося відправте на вогонь і, коли масло розтане, зменшіть вогонь до середнього і покладіть шматочки печінки в сковорідку. Перед відправленням печінкових відбивних на сковорідку необхідно кожен шматок рясно вивалити в борошні.

Крок - 5
06

Спочатку смажте до гарного і коричневого кольору з одного боку шматків печінки, а потім переверніть і смажте з іншого боку до такого ж красивого відтінку.

Крок - 6
07

Потім додайте до печінки цибулю і зменшіть вогонь. Обсмажуйте усе, періодично помішуючи до золотавості цибулі і повного приготування печінкових відбивних.

Крок - 7
08

Перевірити готовність печінки можна, розрізавши посередині шматок відбивної, якщо не випливає червона рідина, значить відбивні добре присмажились і готові до вживання. Подайте готові печінкові відбивні з гарніром, посипавши обсмаженою цибулею. Насолоджуйтесь!  

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Брускетта з тунцем - покроковий рецепт, фото 1 Брускетта з тунцем 35 4 3 з 5 - детальніше -
Торт Нірка крота банановий - покроковий рецепт, фото 1 Торт Нірка крота банановий 80 4 4 з 5 - детальніше -
Хумус по-галілейські - покроковий рецепт, фото 1 Хумус по-галілейські 35 1 2 з 5 - детальніше -