Укр
Рус
Мясо Другі страви Єврейська кухня

Відбивні з курячого філе

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

700 - переглядів
45 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Відбивні з курячого філе - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Єврейська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати, Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Чудовий варіант до улюбленої м'ясної страви для всієї родини. Який робить м'ясо ще більш відповідним для напружених будніх вечорів: 15-хвилинний маринад в йогурті розм'якшує курячі шматки, а також служить «клеєм» для хрустких панірувальних сухарів панко. Відбивні швидко готуються на сковороді, а потім їх можна покрити сумішшю зеленого салату з лимоном.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Відбивні з курячого філе" (на 100 грам)

  • Білки15.4 гр.
  • Жири8.8 гр.
  • Вуглеводи18 гр.
  • Калорії218 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу підготуйте м'ясо. Добре вимийте куряче філе і просушіть його кухонним рушником. Викладіть куряче філе на обробну дошку і наріжте кожну скибочку вздовж на більш тонкі шматки.

Крок - 1
02

Потім за допомогою кухонного молотка акуратно, щоб не розірвати, відбийте курячі шматки до товщини приблизно 0,2 см. Якщо занадто відбивати м'ясо, то можна утворити діри тому не перестарайтеся.

Крок - 2
03

Покладіть відбиті скибочки курячого філе в глибоку миску. Полийте курку в мисці йогуртом високої жирності (можна використовувати густу сметану), приправте сіллю і чорним меленим перцем, можна ще додати білий перець, і перемішайте все щипцями (або руками), поки кожен шматочок не стане добре покритий. Дати постояти замаринуватися м'ясу при кімнатній температурі близько 15 хвилин (або накрити кришкою і поставити в холодильник на 2 години).

Крок - 3
04

Далі засипте в окрему миску панірувальні сухарі панко або крихти з печива. Обмокніть кожен замаринований шматок курки в панірувальній масі, обережно поплескуючи, щоб сипуча суміш добре прилипла. Розкладіть м'ясо в паніровці на деко, застелене пергаментом.

Крок - 4
05

Нагрійте досить багато рослинного або оливкового масла у великій сковороді з прямими сторонами (бажано чавунної) на середньому вогні, поки крихта панко не почне шипіти при додаванні.

Крок - 5
06

Покладіть в розпечене масло частину маринованої курки; готуйте м'ясо, перевертаючи щипцями для рівномірного рум'янцю, до золотистої скоринки і прожарювання, приблизно 3-4 хвилини з кожного боку.

Крок - 6
07

Перекладіть обсмажене м'ясо на деко, застелене гратами; посипте за бажанням сіллю. (Видаліть і викиньте всі шматочки покриття шумівкою зі сковороди перед приготуванням другої партії.) Повторіть те ж саме з залишеною куркою.

Крок - 7
08

Самі приготуйте тим часом салат для подачі. Помістіть зелень в миску (рукола, листя салату, зелений базилік); збризніть все оливковою олією і лимонним соком і перемішайте.

Крок - 8
09

Приправте салат сіллю і чорним меленим перцем і відразу ж подавайте з відбивними з курячого філе і часточками лимона.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Лагман по уйгурськи - покроковий рецепт, фото 1 Лагман по уйгурськи 85 4 4 з 5 - детальніше -
Буженина в рукаві - покроковий рецепт, фото 1 Буженина в рукаві 120 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Бефстроганов - покроковий рецепт, фото 1 Бефстроганов 45 2 2 з 5 - детальніше -
Котлети з цвітної капусти - покроковий рецепт, фото 1 Котлети з цвітної капусти 50 4 3 з 5 - детальніше -
Олів’є з копченою куркою - покроковий рецепт, фото 1 Олів’є з копченою куркою 45 4 3 з 5 - детальніше -
Тунець на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Тунець на сковороді 40 3 3 з 5 - детальніше -