Укр
Рус
Мясо Другі страви Білоруська кухня

Відбивні з курячого філе з сиром в духовці

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

1087 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Відбивні з курячого філе з сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Не буває нічого легше, ніж створити відбивні з курячого філе, обсмажити їх спочатку в гарячому маслі на сковороді, а потім запекти з сиром в духовці. Страва істотно відрізнятиметься ароматністю і соковитістю.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Відбивні з курячого філе з сиром в духовці" (на 100 грам)

  • Білки16.1 гр.
  • Жири13.1 гр.
  • Вуглеводи11.8 гр.
  • Калорії239 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно вимийте під проточною водою, трохи обсушіть, а потім видаліть жир з курячої грудки без кісток. Наріжте кожну грудку вздовж навпіл, щоб створити більше шматочків курки. За допомогою гострого ножа можете відбити шматочки грудки, щоб м'ясо при запіканні було м'якше (але це за бажанням, можна не відбивати).

Крок - 1
02

Помістіть курячу грудку в глибоку миску, додайте трохи солі і залийте прохолодною водою, повністю покривши кожен шматочок м'яса. Відставте на час в сторону.

Крок - 2
03

В окремій невеликій мисці змішайте курячі яйця з молоком і добре перемішайте, до утворення однорідної рідкої маси.

Крок - 3
04

Приправте нарізані і трохи промариновані шматки курячої грудки сіллю, часниковим порошком і чорним меленим перцем, потім добре перемішайте і залиште приблизно на 10-12 хвилин.

Крок - 4
05

В окрему миску засипте просіяне борошно, в другу панірувальні сухарі. Змастіть кожен шматок курки в борошні, струснувши акуратно надлишки. Повністю покрийте яєчною сумішшю (злийте надлишки яйця), а потім рясно обмокніть в панірувальні сухарі, струсіть надлишки панірувальних сухарів і залиште м'ясо в стороні на 15 хвилин.

Крок - 5
06

Поставте невелику сковорідку на середній вогонь і додайте в неї рослинне або оливкове масло. Через кілька хвилин додайте курячі шматки в паніровці в гаряче масло і обсмажуйте 3-4 хвилини з кожного боку, до утворення хрусткої золотистої скоринки.

Крок - 6
07

Помістіть всі курячі відбивні в деко або жаростійку миску. Розігрійте духовку до 200 градусів. Покрийте рясно кожен шматок курки соусом марінара або використовуйте солодкий томатний соус.

Крок - 7
08

Змішайте в окремій ємності попередньо натертий на дрібній тертці пармезан і моцарелу. Посипте натертою сирною сумішшю кожен шматок курячої грудки, потім приправте заздалегідь вимитою і дрібно нашаткованою зеленню петрушки.

Крок - 8
09

Надішліть ємність з м'ясом в попередньо розігріту духовку і випікайте приблизно 15 хвилин. Потім викладіть готові відбивні з курячого філе з сиром, приготовані в духовці, на красиву тарілку і подавайте зі спагеті.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Випадкові рецепти

Канапе - покроковий рецепт, фото 1 Канапе 20 2 2 з 5 - детальніше -
Пряник імбирний - покроковий рецепт, фото 1 Пряник імбирний 50 3 3 з 5 - детальніше -
Щука смажена на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Щука смажена на сковороді 45 3 3 з 5 - детальніше -
Оселедець хе по-корейськи - покроковий рецепт, фото 1 Оселедець хе по-корейськи 30 3 2 з 5 - детальніше -