Укр
Рус
Мясо Другі страви Австралійська кухня

Відбивні з індички на сковороді

( 4.8571 4 57 7 оцінок)

625 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Відбивні з індички на сковороді - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Австралійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смажені відбивні з індички і тверда, злегка трав'яниста брокколі - відмінний варіант для швидкої, смачної і поживної вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Відбивні з індички на сковороді" (на 100 грам)

  • Білки15.4 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи5.2 гр.
  • Калорії124 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Соковита птиця (в цьому випадку індичка, але може бути і курка), що пахне свіжим чебрецем і спеціями. Для цього швидко приготовлена ​​на пару брокколі, вся гаряча, повна смаку і аромату. Дійсно відмінна страва, хоча і дуже проста. Ретельно промийте та висушіть м'ясо, потім наріжте його на скибочки (тобто на більш дрібні або великі відбивні) і обережно відбийте з допомогою кухонного молотка або тупим боком ножа.

Крок - 1
02

Посипте відбиті скибочки індички з обох сторін сіллю, чорним меленим перцем і пластівцями чилі (або червоним меленим перцем).

Крок - 2
03

Розігрійте антипригарну сковороду, покладіть в неї вершкове масло і розтопіть. Потім відправте індичку в гарячу сковороду і обсмажте з обох сторін до зникнення рожевості в м'ясі. Масло має бути гарячим, підігрівайте його на повільному вогні і недовго смажте м'ясо, щоб воно не пересмажилося, а тільки злегка підрум'янилося.

Крок - 3
04

Потім додайте в сковороду до м'яса сушені гриби, заздалегідь очищений від лушпиння та дрібно нарізаний або пресований часник. Посипте все чорним меленим перцем, паприкою, сушеним орегано, майораном і спеціями для м'яса на свій вибір. Так само додайте в сковороду соєвий соус і ретельно все перемішайте - просто переверніть приправлене м'ясо.

Крок - 4
05

Далі налийте в сковороду гарячу воду, розливаючи її по стінках ємності - рідини повинно вистачити, щоб покрити м'ясо наполовину (або до 3/4 його висоти). Укрийте м'ясо гілочками свіжого чебрецю. Накрийте сковороду і залиште на слабкому вогні приблизно на 30 хвилин. Можна не накривати м'ясо щільно, якщо хочете, щоб вода випарувалася, а соус зменшився, залишаючи менше рідини на сковороді і надаючи більш інтенсивний смак.

Крок - 5
06

Приблизно в середині тушкування переверніть м'ясо і продовжуйте томити на повільному вогні. Якщо цього вимагає ситуація, ви можете зняти кришку в кінці, щоб соус випарувався ще більше.

Крок - 6
07

Подавайте відбивні з індички з цвітною капустою або брокколі приготовленої на пару. Або з картоплею, крупами, рисом або хлібом і невеликою кількістю салату. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Три шоколаду - покроковий рецепт, фото 1 Торт Три шоколаду 90 7 3 з 5 - детальніше -
Домашня солянка - покроковий рецепт, фото 1 Домашня солянка 50 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Домашня ковбаса - покроковий рецепт, фото 1 Домашня ковбаса 150 7 2 з 5 - детальніше -
Тістечко бісквітне - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко бісквітне 60 4 3 з 5 - детальніше -
Філе індички у вершковому соусі - покроковий рецепт, фото 1 Філе індички у вершковому соусі 50 2 3 з 5 - детальніше -
Бутерброди "Сонечка" - покроковий рецепт, фото 1 Бутерброди "Сонечка" 30 3 2 з 5 - детальніше -