Відбивні в паніровці - страва, відома в багатьох кухнях світу. У рецепті розповідається, як своїми руками посмажити відбивні в паніровці по-китайськи. Таке м'ясо апетитно виглядає і виходить хрустким і соковитим. Слідуючи інструкції, ви легко приготуєте ресторанну страву в домашніх умовах.
Вийміть м'ясо (у нас свинина) з холодильника мінімум за 30 хвилин до готування, щоб воно встигло досягти кімнатної температури. Вимийте шматочки і просушіть паперовими рушниками.
По кожному шматку пройдіться дробовими ударами ножа, що не розрубуючи м'ясо, а тільки надрізати поверхню. Видаліть всі зайві частини, щоб надати відбивним акуратний вигляд.
Знову гарненько відбийте м'ясо ножем, а потім пройдіться по поверхні виделкою. Потрібно розм'якшити волокна, щоб відбивні вийшли соковитими.
Змішайте в мисці світлий соєвий соус, кулінарне вино (шаосинське рисове), зіру і імбир. Перемішайте інгредієнти до однорідності і занурте туди підготовлені шматочки м'яса, просочивши з обох сторін.
Накрийте миску харчовою плівкою і залиште свинину на 30 хвилин маринуватися. Через півгодини вийміть м'ясо з маринаду і просушіть паперовими рушниками.
В окрему миску розбийте яйце і збийте виделкою або дерев'яними паличками до однорідності. В інші миски насипте борошно і панірувальні сухарі.
По черзі занурюйте шматочки м'яса спочатку в яйце, потім в борошно, потім знову в яйце, борошно, яйце і нарешті в панірувальні сухарі.
Розігрійте на сковороді олію до 60 градусів і відправте туди відбивні в паніровці. Смажте на повільному вогні до легкого зарум'янювання з одного боку.
Переверніть шматочки на іншу сторону і теж смажте до золотистого. Продовжуйте обсмажування протягом 10 хвилин, регулярно перевертаючи м'ясо на іншу сторону.
Через зазначений час відбивні в паніровці придбають апетитний золотисто-коричневий колір і будуть повністю готові. Викладіть їх на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру.
Потім перекладіть м'ясо на тарілку і наріжте шматочками на один укус. При такому способі обсмажування відбивні виходять рум'яними зовні і соковитими всередині. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти