Укр
Рус
Мясо в духовці Другі страви Американська кухня

Відбивні по-французьки

( 4.7500 4 58 8 оцінок)

649 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 2 з 5
Відбивні по-французьки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Відбивні по-французьки - це рецепт традиційних свинячих відбивних в дещо іншому варіанті, тому що вони замариновані в гірчиці і меду і запечені з цибулею, грибами, перцем і сиром. Приготована таким чином, ясна страва, дуже смачна, вона неодмінно сподобається навіть самому вимогливому смаку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Відбивні по-французьки" (на 100 грам)

  • Білки10.9 гр.
  • Жири12 гр.
  • Вуглеводи6.6 гр.
  • Калорії183 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Така страва відмінно підійде для вечірки або швидкоъ вечері, адже все можна приготувати навіть напередодні, а при подачі тільки запекти в духовці кілька хвилин. Свинячу корейку можна подавати як окрему страву, так і з картоплею і вашим улюбленим салатом, наприклад, квашеною капустою. Також можна використовувати курячу грудку замість свинячої корейки, вона буде такою ж смачною. Отже, м'ясо ретельно вимийте проточною водою і просушіть паперовим рушником. Свинину наріжте скибочками завтовшки близько 2 см, викладіть кожен шматок на обробну дошку, покрийте харчовою плівкою і відбийте кухонним молотком.

Крок - 1
02

Посипте кожен відбитий шматок свинини сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 2
03

Змішайте гірчицю і рідкий мед один з одним в невеликій ємності. Нанесіть цей гірчичний маринад на скибочки свинини з обох сторін. Покладіть м'ясо в холодильник на кілька годин (бажано на ніч, але якщо у вас немає часу, то можна відразу смажити).

Крок - 3
04

Потім обваляйте кожен шматок свинини з обох сторін у збитому яйці і панірувальних сухарях.

Крок - 4
05

Помістіть велику сковороду на плиту, налийте в неї рослинне масло і максимально розігрійте. Викладіть шматки свинини в сковороду і обсмажте відбивні на розжареній олії з двох боків до золотистого кольору.

Крок - 5
06

Тепер очистіть від лушпиння цибулю. Цибулю дрібно наріжте і відправте в сковороду з рослинним маслом. Обсмажте подрібнену цибулю на сковороді, постійно помішуючи, кілька хвилин.

Крок - 6
07

Потім додайте в сковороду до цибулі попередньо вимиті і нарізані гриби, а приблизно через 3-4 хвилини очищений, вимитий і нарізаний соломкою болгарський перець. Обсмажте овочі, періодично помішуючи, до м'якості.

Крок - 7
08

Викладіть свинячі відбивні в форму для запікання, покладіть на них велику ложку раніше підготовленої овочевої суміші, а зверху посипте заздалегідь натертим на дрібній тертці сиром.

Крок - 8
09

Надішліть форму з м'ясом в попередньо розігріту до 180 градусів духовку і запікайте кілька хвилин, щоб сир повністю розплавився. Відбивні по-французьки відразу ж подавайте до столу.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Майонез домашній - покроковий рецепт, фото 1 Майонез домашній 15 1 1 з 5 - детальніше -
Юшка з товстолобика - покроковий рецепт, фото 1 Юшка з товстолобика 65 5 3 з 5 - детальніше -
Запечений короп в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Запечений короп в духовці 45 2 3 з 5 - детальніше -
Запіканка з вермішелі і курки - покроковий рецепт, фото 1 Запіканка з вермішелі і курки 65 4 3 з 5 - детальніше -