Укр
Рус
Курка Другі страви Румунська кухня

Відбивна з курячої грудки

( 5.0000 5 53 3 оцінки)

712 - переглядів
40 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Відбивна з курячої грудки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Румунська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Відбивна з курячої грудки під пряним апельсиновим соусом з даного рецепту виходить дивно соковитою, ніжною і ароматною. Ця смачна і корисна страва готується просто, а виглядає ефектно і тому прикрасить собою сімейний обід, святковий стіл або романтичну вечерю при свічках.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Відбивна з курячої грудки" (на 100 грам)

  • Білки14.6 гр.
  • Жири6.5 гр.
  • Вуглеводи11.4 гр.
  • Калорії168 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Підготуйте курячу грудку. Промийте м'ясо водою, видаліть все зайве і наріжте грудку відповідними шматочками і злегка відбийте.

Крок - 1
02

З обох сторін приправте курятину сіллю і перцем.

Крок - 2
03

Потім гарненько запаніруйте в сухарях. Для кращого результату використовуйте дрібні панірувальні сухарі: вони ніжніше і тому більше підходять до курки.

Крок - 3
04

У сковороду налийте достатню кількість оливкової олії і прогрійте до середньо-гарячого стану. У розігріте масло відправте запаніровану в сухарях та спеціях курку.

Крок - 4
05

Обсмажте шматочки з обох боків до золотистої скоринки, але до повної готовності поки не доводьте. Рум'яну грудку викладіть на паперовий рушник, щоб він ввібрав надлишки жиру.

Крок - 5
06

На час відставте відбивні в сторону і займіться апельсиновим соусом. Очистіть сковороду від жиру. Потім знову налийте на неї трохи олії і на середньому вогні обсмажте в ній шматочки часнику до рум'яності.

Крок - 6
07

Коли часник придбає коричневий відтінок, додайте апельсиновий сік і воду.

Крок - 7
08

В отриману суміш покришіть півкубика курячого бульйону.

Крок - 8
09

Всипте в соус сушену петрушку і гарненько розмішайте.

Крок - 9
10

Поверніть на сковороду обсмажену курячу грудку. Готуйте ще 10 хвилин або до загустіння соусу.

Крок - 10
11

Коли зайва рідина випарується, акуратно перекладіть шматочки грудки на красиве блюдо для сервіровки.

Крок - 11
12

Полийте зверху ароматним апельсиновим соусом - і смачна відбивна з курячої грудки готова. Подавайте її до столу порційно. Курочка така ніжна, що буквально тане в роті. Смачного!

Крок - 12

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лаваш - покроковий рецепт, фото 1 Лаваш 140 1 3 з 5 - детальніше -
Холодник дієтичний - покроковий рецепт, фото 1 Холодник дієтичний 45 4 3 з 5 - детальніше -
Чанахи з квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Чанахи з квасолею 65 6 4 з 5 - детальніше -
Салат царський з огірками - покроковий рецепт, фото 1 Салат царський з огірками 45 5 3 з 5 - детальніше -