Укр
Рус
Відбивні Другі страви Кухня Швеції

Відбивна з індички

( 4.7143 4 57 7 оцінок)

1418 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Відбивна з індички - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Швеції, Мексиканська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Смачна і соковита відбивна з індички з шинкою і сиром. Побалуйте любителів м'яса апетитною стравою. Відбивні можна запекти в духовці без використання масла.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Відбивна з індички" (на 100 грам)

  • Білки14.1 гр.
  • Жири9.3 гр.
  • Вуглеводи0.5 гр.
  • Калорії150 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Філе індички ретельно вимийте і висушіть. Наріжте тонкими пластами. Відбийте молоточком або пом'якшіть м'ясо тендерайзером (ручний розм'якчувач з голками). Притрусіть сіллю і чорним меленим перцем.

Крок - 1
02

Шинку Шварцвальд наріжте тонкими скибочками і розложіть на індичку.

Крок - 2
03

Сир Гауда також наріжте тонкими слайсами і викладіть наступним шаром на відбивні. Можна використовувати і інші сорти твердих сирів. Добре поєднується з індичкою Емменталь, Маасдам, Едам.

Крок - 3
04

Складіть відбивну навпіл, щоб шинка з сиром виявилися всередині. Закріпіть краї за допомогою зубочисток. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і налийте оливкову олію. У розігріту жаровню викладіть відбивні і обсмажте протягом 4 хвилин, потім переверніть і готуйте ще 4 хвилини.

Крок - 4
05

Поставте на плиту каструлю з водою. Доведіть рідину до кипіння, посоліть і додайте невелику кількість оливкової олії. Акуратно опустіть ньокки в воду і варіть до готовності.

Крок - 5
06

Поки готуються італійські галушки, приготуйте соус. Влийте в сковороду воду і біле вино, додайте сметану, вершковий сир і сушений чебрець. Переміксуйте до однорідного стану, посоліть і поперчіть масу. Продовжуйте готувати суміш на сильному вогні протягом 5 хвилин. Коли соус трохи загусне, зніміть його з плити.

Крок - 6
07

На блюдо викладіть ньокки і відбивні. Прикрасьте страву свіжою зеленню і полийте соусом. Приємного вам апетиту!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Пастрома з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Пастрома з яловичини 50 6 3 з 5 - детальніше -
Ескалоп з курки - покроковий рецепт, фото 1 Ескалоп з курки 45 4 3 з 5 - детальніше -
Налисники - покроковий рецепт, фото 1 Налисники 65 4 3 з 5 - детальніше -