Смачна і соковита відбивна з індички з шинкою і сиром. Побалуйте любителів м'яса апетитною стравою. Відбивні можна запекти в духовці без використання масла.
Філе індички ретельно вимийте і висушіть. Наріжте тонкими пластами. Відбийте молоточком або пом'якшіть м'ясо тендерайзером (ручний розм'якчувач з голками). Притрусіть сіллю і чорним меленим перцем.
Шинку Шварцвальд наріжте тонкими скибочками і розложіть на індичку.
Сир Гауда також наріжте тонкими слайсами і викладіть наступним шаром на відбивні. Можна використовувати і інші сорти твердих сирів. Добре поєднується з індичкою Емменталь, Маасдам, Едам.
Складіть відбивну навпіл, щоб шинка з сиром виявилися всередині. Закріпіть краї за допомогою зубочисток. Поставте на плиту сковороду на середній вогонь і налийте оливкову олію. У розігріту жаровню викладіть відбивні і обсмажте протягом 4 хвилин, потім переверніть і готуйте ще 4 хвилини.
Поставте на плиту каструлю з водою. Доведіть рідину до кипіння, посоліть і додайте невелику кількість оливкової олії. Акуратно опустіть ньокки в воду і варіть до готовності.
Поки готуються італійські галушки, приготуйте соус. Влийте в сковороду воду і біле вино, додайте сметану, вершковий сир і сушений чебрець. Переміксуйте до однорідного стану, посоліть і поперчіть масу. Продовжуйте готувати суміш на сильному вогні протягом 5 хвилин. Коли соус трохи загусне, зніміть його з плити.
На блюдо викладіть ньокки і відбивні. Прикрасьте страву свіжою зеленню і полийте соусом. Приємного вам апетиту!
Випадкові рецепти