Соковита свиняча відбивна з помідорами і сиром. Ситну страву можна подавати як окрему страву, або з гарніром або салатом зі свіжих овочів.
Для приготування відбивних найкраще підходить свиняча вирізка або корейка. В якості альтернативи, можна використовувати курячі грудки. М'ясо промийте під проточною водою і промокніть паперовими рушниками.
Наріжте свинину поперек волокон на слайси. Товщина їх повинна бути близько 2 см. Відбийте кожен шматочок кулінарним молотком по обидва боки. Щоб полегшити процес, попередньо покладіть слайс в поліетиленовий пакет. Це допоможе зберегти цілісність відбивної, і вбереже кухню від зайвих забруднень.
Застеліть деко пергаментним папером. Викладіть на нього відбивні, зберігаючи відстань між м'ясними шматочками 1,5-2 см.
Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і наріжте кружальцями. Таким же чином наріжте помідори.
У невелику миску викладіть майонез. Всипте сіль і чорний мелений перець. Влийте невелику кількість оливкової або соняшникової олії і переміксуйте до однорідного стану. Отриманим соусом змастіть всі відбивні на деку. На кожен викладіть по кілька кружалець цибулі і помідорів.
Твердий сир натріть на крупній тертці. Можна використовувати будь-який молочний продукт на ваш смак. Посипте сиром відбивні. Поставте страву в розігріту до 200 ° С духовку. Випікайте протягом 25-30 хвилин до готовності.
Готову страву дістаньте з духовки і трохи остудіть. Подавайте відбивні по-французьки прикрасивши зеленню або свіжими овочами. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти