Приготуйте вермішель в індійському стилі з імбиром, спаржею, свіжим зеленим горошком, урад дав і чана дав. Спробуйте вам неодмінно сподобається.
Розігрійте на середньому вогні сковороду з невеликою кількістю рослинного масла (можна використовувати і оливкову).
На розігріту сковороду висипте тонку, дрібну вермішель. Перемішуючи лопаткою, готуйте вермішель до золотистого кольору.
Поставте на плиту каструлю з великою кількістю води. Доведіть її до кипіння. У киплячу воду (це важливо - інакше вермішель може злипнутися) висипте підсмажену вермішель і додайте сіль. Перемішайте вермішель і готуйте в киплячій воді протягом 3 хвилин.
Через 3 хвилини відкиньте вермішель на друшляк, відставте в сторону, щоб стекла не потрібна зайва вода.
Тим часом розігрійте сковорідку. Налийте в неї рослинне масло, насіння чорної гірчиці, урад дав (лущений горох - невеликі, сірувато-білі зерна прямокутної форми), чана дав (різновид нуту).
Також надішліть на сковорідку стручок сухого червоного перцю, свіже листя каррі і арахіс. Перемішайте інгредієнти і готуйте на невеликому вогні близько 1 хвилини.
Наступними покладіть на сковороду очищений і нарізаний дрібними кубиками імбир, нарізану невеликого розміру ріпчасту цибулю - все перемішайте.
Потім покладіть свіжий зелений горошок, очищену і нарізану моркву, нарізаний соломкою зелений гострий перець і нарізану шматочками спаржеву квасолю. Постійно помішуючи, готуйте овочі на сковороді 1 хвилину.
Через хвилину приправте овочі сіллю і додайте куркуму. Знову перемішайте компоненти в сковорідці, ретельно перемішайте, накрийте кришкою сковорідку і готуйте ще 2 хвилини, періодично помішуючи.
По закінчення 2 хвилин висипте в сковорідку вермішель. Ретельно перемішайте її з овочами і спеціями. Вермішель набуває жовтуватий колір, за рахунок куркуми.
Вимкніть вогонь. Посипте вермішель свіжим нарізаним листям коріандру, вичавіть сік лимона і знову все перемішайте. Вермішель готова. Смачного.
Випадкові рецепти