Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Вермішель

20 хвилинпорцій - 4складність - 1 з 5
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Один дуже незвичайний спосіб приготування  дрібної вермішелі, підійде навіть вегетаріанцям.

Інгредієнти

Вермішель300 г.
Вершкове масло50 г.
Сіль за смаком
Приправи10 г.
01

У високу сковороду кладеться  масло, висипається вермішель і смажиться близько 4-х хвилин, поки не з'явиться золотисто - коричнева скоринка.

Крок - 1
02

Наливається вода, щоб вона повністю покрила вермішель, солиться і під накритою кришкою готується близько 10 хвилин.

Крок - 2
03

Після того, як приготувалося, додається соус до смаку, або посипається горіхами, оливками, перцем і зеленню.  

Крок - 3

Оцінити рецепт