Укр
Рус
Спагеті Другі страви Українська кухня

Вермішель

( 4.8372 1 543 43 оцінки)

4172 - переглядів
20 хвилин порцій - 4 складність - 1 з 5
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Приготуйте вермішель в індійському стилі з імбиром, спаржею, свіжим зеленим горошком, урад дав і чана дав. Спробуйте вам неодмінно сподобається.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вермішель" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири12.8 гр.
  • Вуглеводи26 гр.
  • Калорії258 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте на середньому вогні сковороду з невеликою кількістю рослинного масла (можна використовувати і оливкову).

Крок - 1
02

На розігріту сковороду висипте тонку, дрібну вермішель. Перемішуючи лопаткою, готуйте вермішель до золотистого кольору.

Крок - 2
03

Поставте на плиту каструлю з великою кількістю води. Доведіть її до кипіння. У киплячу воду (це важливо - інакше вермішель може злипнутися) висипте підсмажену вермішель і додайте сіль. Перемішайте вермішель і готуйте в киплячій воді протягом 3 хвилин.

Крок - 3
04

Через 3 хвилини відкиньте вермішель на друшляк, відставте в сторону, щоб стекла не потрібна зайва вода.

Крок - 4
05

Тим часом розігрійте сковорідку. Налийте в неї рослинне масло, насіння чорної гірчиці, урад дав (лущений горох - невеликі, сірувато-білі зерна прямокутної форми), чана дав (різновид нуту).

Крок - 5
06

Також надішліть на сковорідку стручок сухого червоного перцю, свіже листя каррі і арахіс. Перемішайте інгредієнти і готуйте на невеликому вогні близько 1 хвилини.

Крок - 6
07

Наступними покладіть на сковороду очищений і нарізаний дрібними кубиками імбир, нарізану невеликого розміру ріпчасту цибулю - все перемішайте.

Крок - 7
08

Потім покладіть свіжий зелений горошок, очищену і нарізану моркву, нарізаний соломкою зелений гострий перець і нарізану шматочками спаржеву квасолю. Постійно помішуючи, готуйте овочі на сковороді 1 хвилину.

Крок - 8
09

Через хвилину приправте овочі сіллю і додайте куркуму. Знову перемішайте компоненти в сковорідці, ретельно перемішайте, накрийте кришкою сковорідку і готуйте ще 2 хвилини, періодично помішуючи.

Крок - 9
10

По закінчення 2 хвилин висипте в сковорідку вермішель. Ретельно перемішайте її з овочами і спеціями. Вермішель набуває жовтуватий колір, за рахунок куркуми.

Крок - 10
11

Вимкніть вогонь. Посипте вермішель свіжим нарізаним листям коріандру, вичавіть сік лимона і знову все перемішайте. Вермішель готова. Смачного.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Биточки з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Биточки з яловичини 40 2 3 з 5 - детальніше -
Рулетики з млинців - покроковий рецепт, фото 1 Рулетики з млинців 50 4 3 з 5 - детальніше -
Цукерки карамельні - покроковий рецепт, фото 1 Цукерки карамельні 60 3 3 з 5 - детальніше -