Укр
Рус
Поділитися

Вермішель

20 хвилин порцій - 4 складність - 1 з 5
Вермішель - покроковий рецепт, фото 1

опис

Один дуже незвичайний спосіб приготування  дрібної вермішелі, підійде навіть вегетаріанцям.

Інгредієнти

Вермішель300 г.
Вершкове масло50 г.
Сільза смаком
Приправи10 г.
01

У високу сковороду кладеться  масло, висипається вермішель і смажиться близько 4-х хвилин, поки не з'явиться золотисто - коричнева скоринка.

Шаг - 1
02

Наливається вода, щоб вона повністю покрила вермішель, солиться і під накритою кришкою готується близько 10 хвилин.

Шаг - 2
03

Після того, як приготувалося, додається соус до смаку, або посипається горіхами, оливками, перцем і зеленню.  

Шаг - 3

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: