Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Великий святковий торт

( 4.7273 4 511 11 оцінок)
802 - переглядів
75 хвилинпорцій - 6складність - 3 з 5
Великий святковий торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чудовий вологий і м'який торт з глазур'ю з вершкового сиру, просто чудовий. Звичайно, ви можете зробити цей великий торт для будь-яких випадків або в будь-який час. Але оскільки яскравий колір завжди символізує свято, він найкраще підходить для таких випадків, як День святого Валентина, Різдво і Новий рік.

Інгредієнти

  • Сир вершковий 300 г.
  • Барвник 8 г.
  • Сіль 1/2 ч.л
  • Розпушувач для тіста 1 ч.л
  • Сода 1 ч.л
  • Какао 2 ст.л
  • Борошно 240 г.
  • Екстракт ванілі 1 ч.л
  • Масло рослинне 165 г.
  • Молоко 160 г.
  • Яйце 2 шт.
  • Цукрова пудра 280 г.
  • Вершкове масло 310 г.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 170 градусів. У велику миску покладіть вершкове масло і засипте цукор. Змішайте міксером протягом 3-5 хвилин до кремоподібного стану.

Крок - 1
02

Додайте в утворену масу курячі яйця, по одному за раз і ретельно перемішайте. Додайте в масу рослинне масло, молоко або сколотини і ванільний екстракт, перемішайте.

Крок - 2
03

В окрему миску просійте борошно, какао, трохи харчової соди, розпушувач для тіста і трохи солі. Швидко все перемішайте. Додайте сипучі інгредієнти в суміш. За допомогою міксера збийте все, до утворення однорідної маси.

Крок - 3
04

Додайте так само в миску до утвореної маси кілька крапель харчового барвника. Кількість дуже сильно залежить від кольору, який у вас є. Додайте вам бажану яскравість. Використовуючи міксер, злегка перемішайте все.

Крок - 4
05

Змастіть велику круглу форму для випічки вершковим маслом і застеліть пергаментним папером. Вилийте утворену суміш у форму для випічки і рівномірно розподіліть по всій ємності.

Крок - 5
06

Надішліть форму з вмістом в розігріту духовку і випікайте при температурі 170 градусів протягом приблизно 45-50 хвилин. Охолодіть випечений пиріг на охолоджуючій стійці. Переконайтеся, що корж повністю охолоджений перш, ніж нарізати.

Крок - 6
07

А тепер приготуйте глазур з вершкового сиру. У велику миску додайте вершкове масло і перемішайте міксером, поки воно не стане однорідної густої консистенції.

Крок - 7
08

Просійте цукрову пудру порціями і додайте в масляну суміш. Продовжуйте змішувати до отримання кремоподібної і пухнастою маси.

Крок - 8
09

В іншу миску викладіть вершковий сир (кімнатної температури) і перемішайте до отримання однорідної маси кремової. Складіть вершковий сир в масляну суміш. Змішайте всі добре і рівномірно.

Крок - 9
10

Нарешті, зберіть торт. Розріжте пиріг на три рівні частини і кожну рясно промажте підготовленою вершковою масою. Посипте торт крихтою зверху крему. Використовуйте форму для випічки тортів у формі серця, щоб створити гарну форму посередині (за бажанням). Ви можете прикрасити великий святковий торт так, як хочете.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Торт Сметанник - покроковий рецепт, фото 1 Торт Сметанник 60 7 3 з 5 - детальніше -
Торт Пинчер кучерявый - покроковий рецепт, фото 1 Торт Пинчер кучерявый 80 7 4 з 5 - детальніше -
Яблочный торт с безе - покроковий рецепт, фото 1 Яблочный торт с безе 70 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Зеленый смузи с ананасом - покроковий рецепт, фото 1 Зеленый смузи с ананасом 25 1 1 з 5 - детальніше -
Шоколадно-апельсиновый фондан - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадно-апельсиновый фондан 75 3 3 з 5 - детальніше -
Салат "Изумрудный" - покроковий рецепт, фото 1 Салат "Изумрудный" 40 2 2 з 5 - детальніше -