Чудовий вологий і м'який торт з глазур'ю з вершкового сиру, просто чудовий. Звичайно, ви можете зробити цей великий торт для будь-яких випадків або в будь-який час. Але оскільки яскравий колір завжди символізує свято, він найкраще підходить для таких випадків, як День святого Валентина, Різдво і Новий рік.
Розігрійте духовку до 170 градусів. У велику миску покладіть вершкове масло і засипте цукор. Змішайте міксером протягом 3-5 хвилин до кремоподібного стану.
Додайте в утворену масу курячі яйця, по одному за раз і ретельно перемішайте. Додайте в масу рослинне масло, молоко або сколотини і ванільний екстракт, перемішайте.
В окрему миску просійте борошно, какао, трохи харчової соди, розпушувач для тіста і трохи солі. Швидко все перемішайте. Додайте сипучі інгредієнти в суміш. За допомогою міксера збийте все, до утворення однорідної маси.
Додайте так само в миску до утвореної маси кілька крапель харчового барвника. Кількість дуже сильно залежить від кольору, який у вас є. Додайте вам бажану яскравість. Використовуючи міксер, злегка перемішайте все.
Змастіть велику круглу форму для випічки вершковим маслом і застеліть пергаментним папером. Вилийте утворену суміш у форму для випічки і рівномірно розподіліть по всій ємності.
Надішліть форму з вмістом в розігріту духовку і випікайте при температурі 170 градусів протягом приблизно 45-50 хвилин. Охолодіть випечений пиріг на охолоджуючій стійці. Переконайтеся, що корж повністю охолоджений перш, ніж нарізати.
А тепер приготуйте глазур з вершкового сиру. У велику миску додайте вершкове масло і перемішайте міксером, поки воно не стане однорідної густої консистенції.
Просійте цукрову пудру порціями і додайте в масляну суміш. Продовжуйте змішувати до отримання кремоподібної і пухнастою маси.
В іншу миску викладіть вершковий сир (кімнатної температури) і перемішайте до отримання однорідної маси кремової. Складіть вершковий сир в масляну суміш. Змішайте всі добре і рівномірно.
Нарешті, зберіть торт. Розріжте пиріг на три рівні частини і кожну рясно промажте підготовленою вершковою масою. Посипте торт крихтою зверху крему. Використовуйте форму для випічки тортів у формі серця, щоб створити гарну форму посередині (за бажанням). Ви можете прикрасити великий святковий торт так, як хочете.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти