Укр
Рус
Торти Випічка Російська кухня

Великий святковий торт

( 4.7273 4 511 11 оцінок)

1138 - переглядів
75 хвилин порцій - 6 складність - 3 з 5
Великий святковий торт - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Чудовий вологий і м'який торт з глазур'ю з вершкового сиру, просто чудовий. Звичайно, ви можете зробити цей великий торт для будь-яких випадків або в будь-який час. Але оскільки яскравий колір завжди символізує свято, він найкраще підходить для таких випадків, як День святого Валентина, Різдво і Новий рік.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Великий святковий торт" (на 100 грам)

  • Білки4.1 гр.
  • Жири30.9 гр.
  • Вуглеводи29.8 гр.
  • Калорії416 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте духовку до 170 градусів. У велику миску покладіть вершкове масло і засипте цукор. Змішайте міксером протягом 3-5 хвилин до кремоподібного стану.

Крок - 1
02

Додайте в утворену масу курячі яйця, по одному за раз і ретельно перемішайте. Додайте в масу рослинне масло, молоко або сколотини і ванільний екстракт, перемішайте.

Крок - 2
03

В окрему миску просійте борошно, какао, трохи харчової соди, розпушувач для тіста і трохи солі. Швидко все перемішайте. Додайте сипучі інгредієнти в суміш. За допомогою міксера збийте все, до утворення однорідної маси.

Крок - 3
04

Додайте так само в миску до утвореної маси кілька крапель харчового барвника. Кількість дуже сильно залежить від кольору, який у вас є. Додайте вам бажану яскравість. Використовуючи міксер, злегка перемішайте все.

Крок - 4
05

Змастіть велику круглу форму для випічки вершковим маслом і застеліть пергаментним папером. Вилийте утворену суміш у форму для випічки і рівномірно розподіліть по всій ємності.

Крок - 5
06

Надішліть форму з вмістом в розігріту духовку і випікайте при температурі 170 градусів протягом приблизно 45-50 хвилин. Охолодіть випечений пиріг на охолоджуючій стійці. Переконайтеся, що корж повністю охолоджений перш, ніж нарізати.

Крок - 6
07

А тепер приготуйте глазур з вершкового сиру. У велику миску додайте вершкове масло і перемішайте міксером, поки воно не стане однорідної густої консистенції.

Крок - 7
08

Просійте цукрову пудру порціями і додайте в масляну суміш. Продовжуйте змішувати до отримання кремоподібної і пухнастою маси.

Крок - 8
09

В іншу миску викладіть вершковий сир (кімнатної температури) і перемішайте до отримання однорідної маси кремової. Складіть вершковий сир в масляну суміш. Змішайте всі добре і рівномірно.

Крок - 9
10

Нарешті, зберіть торт. Розріжте пиріг на три рівні частини і кожну рясно промажте підготовленою вершковою масою. Посипте торт крихтою зверху крему. Використовуйте форму для випічки тортів у формі серця, щоб створити гарну форму посередині (за бажанням). Ви можете прикрасити великий святковий торт так, як хочете.

Крок - 10

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодник - покроковий рецепт, фото 1 Холодник 60 4 3 з 5 - детальніше -
Горіховий соус - покроковий рецепт, фото 1 Горіховий соус 30 2 2 з 5 - детальніше -
Тістечко Тірамісу - покроковий рецепт, фото 1 Тістечко Тірамісу 50 2 4 з 5 - детальніше -
Цибулевий суп в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Цибулевий суп в мультиварці 55 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Дієтичний салат Цезар - покроковий рецепт, фото 1 Дієтичний салат Цезар 40 4 3 з 5 - детальніше -
Італійський сабайон - покроковий рецепт, фото 1 Італійський сабайон 50 3 3 з 5 - детальніше -
Манник з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Манник з сиром 80 3 3 з 5 - детальніше -
Смачні хачапурі - покроковий рецепт, фото 1 Смачні хачапурі 50 4 3 з 5 - детальніше -