Укр
Рус
Котлети Другі страви Німецька кухня

Велика котлета по-німецьки

( 5.0000 5 57 7 оцінок)

670 - переглядів
65 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Велика котлета по-німецьки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Велика котлета по-німецьки - рецепт традиційної свинячої відбивної, м'якої і соковитої, але з хрусткою скоринкою. Додаткову пікантність страві надає гарнір у вигляді обсмажених цибулевих кілець. Така котлета - відмінний варіант смачної і ситної сімейної вечері.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Велика котлета по-німецьки" (на 100 грам)

  • Білки7.2 гр.
  • Жири22.4 гр.
  • Вуглеводи12.2 гр.
  • Калорії284 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Свинячу грудинку вимийте, просушіть і наріжте пластами.

Крок - 1
02

Оберніть шматочки свинини харчовою плівкою і відбийте з обох сторін кухонним молоточком. Зніміть плівку і поки відставте м'ясо.

Крок - 2
03

Приготуйте маринад. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння, тонко наріжте і розберіть на кільця.

Крок - 3
04

У миску налийте молоко і кефір і перемішайте вилкою. Надішліть в молочно-кефірну суміш половину цибулевих кілець.

Крок - 4
05

У вийшовший маринад покладіть відбите м'ясо і трохи притисніть руками, щоб рідина обволокла його з усіх боків.

Крок - 5
06

Зверху викладіть залишені кільця цибулі і теж злегка притисніть. Замариноване таким чином м'ясо поставте в холодильник мінімум на 1 годину.

Крок - 6
07

Черству булку перебийте блендером до стану крихти або візьміть готові панірувальні сухарі.

Крок - 7
08

По різним тарілкам розкладіть сухарі, борошно і сире яйце. Яйце збийте виделкою до однорідності і додайте кілька ложок молока з маринаду, а потім знову ретельно перемішайте.

Крок - 8
09

Вийміть свинячу грудку з маринаду і просушіть паперовим рушником. Посоліть і поперчіть за смаком по обидва боки.

Крок - 9
10

По черзі занурте відбивні спочатку в борошно, потім в яйце і нарешті в хлібні крихти або панірувальні сухарі.

Крок - 10
11

Розігрійте на сковороді рослинне масло і відправте котлети смажитися. Готуйте до зарум'янювання з обох сторін. Готові відбивні перекладіть на тарілку.

Крок - 11
12

Мариновані з м'ясом кільця цибулі перекладіть з маринаду в борошно і обваляйте нею з усіх боків.

Крок - 12
13

Збите яйце приправте сіллю і перцем, перемішайте і занурте туди запаніровану в борошні цибулю. Перекладіть кільця цибулі в панірувальні сухарі і гарненько обваляйте в них.

Крок - 13
14

Знову розігрійте в сковороді рослинне масло і обсмажте в ньому цибулю до хрусткої золотистої скоринки з обох сторін.

Крок - 14
15

Сервіруйте страву. Велика котлета по-німецьки подається в окремій тарілці разом з цибульним гарніром. Смачного!

Крок - 15

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Обжорка - покроковий рецепт, фото 1 Обжорка 30 4 3 з 5 - детальніше -
Чізкейк вишневий - покроковий рецепт, фото 1 Чізкейк вишневий 80 4 3 з 5 - детальніше -
Курник - покроковий рецепт, фото 1 Курник 110 6 4 з 5 - детальніше -
Курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Курячий суп 80 4 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Грибний паштет - покроковий рецепт, фото 1 Грибний паштет 70 3 2 з 5 - детальніше -
Канапе з печінкою тріски - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з печінкою тріски 40 5 2 з 5 - детальніше -
Канапе з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Канапе з куркою 40 4 2 з 5 - детальніше -