Укр
Рус
Рагу Другі страви Російська кухня

Вегетаріанське рагу

( 4.8889 4 518 18 оцінок)

2234 - переглядів
60 хвилин порцій - 5 складність - 4 з 5
Вегетаріанське рагу - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Італійська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Це прекрасне рагу апетитно, смачно, і без жиру! Здорове вегетаріанське блюдо настільки смачне, що його важко не спробувати хоча б раз приготувати. Спробуйте, і вам доведеться погодитися з тим, що аромат грибів і ситність картоплі чудово поєднуються з соковитою різкістю свіжих томатів.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вегетаріанське рагу" (на 100 грам)

  • Білки2.2 гр.
  • Жири0.4 гр.
  • Вуглеводи11 гр.
  • Калорії60 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ну що ж почнемо приготування цієї корисної і ситної страви. Для початку очистіть від лушпиння і дрібно наріжте часник. Корінь імбиру (не знімаючи шкірку) помийте і теж подрібніть за допомогою ножа.

Крок - 1
02

Далі помийте під проточною водою помідори, просушіть паперовим рушником і на обробній дошці наріжте їх на дрібні шматочки.

Крок - 2
03

Потім помийте в холодній воді печериці (можна використовувати інші види грибів) і поріжте їх більшими частинами. Тепер очистіть від шкірки картоплю і наріжте кубиками приблизно на один сантиметр.

Крок - 3
04

Далі глибоку каструлю відправте на плиту, налийте зовсім трохи води (щоб ледве дно прикривала) і включіть вогонь на середньому рівні. Потім закиньте в каструлю подрібнений часник, нарізаний імбир і насіння гірчиці (якщо такої немає, то можна використовувати рідку гірчицю). Добре все перемішайте, доведіть рідину до кипіння і готуйте інгредієнти, поки вони не стануть м'якими і прозорими.

Крок - 4
05

Далі закиньте в каструлю нарізані помідори і варіть їх, постійно помішуючи, поки вони не пом'якшаться, приблизно 4-5 хвилин.

Крок - 5
06

Додайте гриби, засипте паприку, трохи чорного перцю і перемішайте, щоб ретельно з'єднати інгредієнти. Готуйте ще 5 хвилин, стежачи за тим, щоб вміст каструлі не приставав до дна і боків ємності.

Крок - 6
07

По закінченні цього часу, додайте до овочів в каструлю нарізану картоплю і, добре перемішавши, продовжуйте тушкувати кілька хвилин.

Крок - 7
08

Далі закиньте томатний соус (можна додати аджику), залийте воду, повністю покривши овочі, і знову перемішайте, щоб правильно об'єднати всі інгредієнти разом.

Крок - 8
09

Доведіть вміст каструлі до кипіння, накрийте щільно кришкою, зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте овочі протягом 15 хвилин.

Крок - 9
10

Як тільки цей час минув, киньте в каструлю зелений горох і збільшіть температуру вогню. Тушкуйте овочі ще близько 15 хвилин, щоб картопля встигла належним чином розм'якшитися, а рідина зменшилася і, отже, згустила тушковане м'ясо.

Крок - 10
11

Готове вегетаріанське рагу розкладіть по тарілках і подавайте гарячим зі смачним білим хлібом.  

Крок - 11

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Холодець - покроковий рецепт, фото 1 Холодець 40 5 4 з 5 - детальніше -
Запечена свинина в фользі - покроковий рецепт, фото 1 Запечена свинина в фользі 50 6 3 з 5 - детальніше -
Торт з печива з бананами "Марія" - покроковий рецепт, фото 1 Торт з печива з бананами "Марія" 65 6 4 з 5 - детальніше -
Салат з редькою - покроковий рецепт, фото 1 Салат з редькою 60 2 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Плов в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Плов в мультиварці 70 4 2 з 5 - детальніше -
Сабайон - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон 30 3 2 з 5 - детальніше -
Молочний суп - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп 40 4 3 з 5 - детальніше -