Укр
Рус
Варення Консервування Молдавська кухня

Варення з персиків

( 4.8750 4 58 8 оцінок)

1013 - переглядів
70 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Варення з персиків - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Молдавська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Цей рецепт варення з персиків, що складається всього з трьох інгредієнтів, являє собою швидкий і легкий десерт. Подавати його можна разом з французькими тостами, морозивом або млинцями.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Варення з персиків" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи16.5 гр.
  • Калорії68 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування цього варення вам звичайно ж знадобляться персики. Виберіть свіжі солодкі і стиглі фрукти. Особливо гарні персики з жовтою м'якоттю, так як вони додадуть вашому варенню приголомшливий золотистий колір. Ви також можете використовувати білі персики або заморожені персики. Помийте фрукти, очистіть їх від шкірки і видаліть кісточки. Помістіть на кухонну дошку або робочу поверхню і наріжте на більш дрібні шматочки.

Крок - 1
02

Нарізані кубиками персики відправте в невелику каструлю. Тепер необхідно додати лимонний сік. Найкраще використовувати сік свіжого лимона, він додасть варенню яскравості і свіжості. Для цього вимийте лимон під проточною водою і витріть рушником. Розріжте навпіл і вичавіть в якусь ємність сік, сильно стискаючи кожну половинку двома руками. Додайте необхідну кількість лимонного соку в каструлю з персиками.

Крок - 2
03

Цукор - важливий компонент для застигання варення. Використовуйте звичайний цукровий пісок. Але його також можна замінити на кленовий сироп або мед для природно підсолодженого варення. Киньте кілька ложок цукру в каструлю з шматочками персиків. Але якщо ви віддаєте перевагу більш солодкому варенню, то можна буде пізніше додати більше цукру.

Крок - 3
04

Поставте каструлю з усіма інгредієнтами на середній вогонь. Як тільки закипить, зменшіть вогонь до слабкого і готуйте близько 10 хвилин. Час від часу помішуйте. Спробуйте варення і при необхідності поступово додайте більше цукру.

Крок - 4
05

Коли варення з персиків загусне, зніміть каструлю з вогню. Перекладіть в заздалегідь підготовлену чисту банку. Подавати тепле варення можна з французькими тостами, вафлями, млинцями та мафінами. Холодне ж варення - з морозивом, йогуртом або вівсянкою. Перед зберіганням в холодильнику дайте йому повністю охолонути. Смачного!

Крок - 5

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ростбіф з телятини - покроковий рецепт, фото 1 Ростбіф з телятини 85 3 3 з 5 - детальніше -
Голубці як у мами - покроковий рецепт, фото 1 Голубці як у мами 65 3 3 з 5 - детальніше -
Яловичина з чорносливом - покроковий рецепт, фото 1 Яловичина з чорносливом 50 3 3 з 5 - детальніше -
Кулебяка з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1 Кулебяка з сьомгою 55 3 3 з 5 - детальніше -