Ми представляємо вам новий смак варення з кабачків і апельсина. Варення з гарбуза з апельсинами дуже ароматне і неймовірно смачне. Імбир надає йому пряну нотку, а цедра апельсина і лимон роблять цю солодкість божественною.
Для початку добре вимийте плоди, очистіть їх від шкірки. Яблуко, лимони та апельсини викладіть на обробну дошку, і наріжте невеликими кубиками.
Потім ретельно вимийте і очистіть від шкірки кабачки. Якщо використовуєте зовсім молодий овоч, можете його не очищати від шкірки. Потім в глибоку миску натріть очищений кабачок на самій великій тертці. Натріть так само на крупній тертці в миску до кабачків заздалегідь очищений імбир.
Далі на тертці, яка подрібніше, натріть цедру лимона і апельсина. Надішліть натерту цедру теж в миску з кабачком і добре перемішайте.
Потім відправте кабачкову суміш в невелику каструлю і відправте на плиту. Додайте в каструлю так само раніше підготовлені часточки лимона і апельсина. Змішайте натерті кабачки з часточками апельсина і лимона, а потім додайте в каструлю нарізані яблука, засипте цукор і добре все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Доведіть вміст каструлі до кипіння, і коли варення закипить, включіть слабкий вогонь і залиште вміст томитися приблизно на 1 годину, поки воно не загусне.
В кінці приготування додайте в каструлю з вмістом тертий імбир, добре перемішайте і томіть ще 2 хвилини, потім відразу зніміть ємність з варенням з вогню. Розкладіть варення з кабачків і апельсинів в заздалегідь простерилізовані банки, щільно накрийте їх кришкою і на зиму відправте в холодне місце (комору наприклад). Або ви можете подати варення в той же день. Насолоджуйтеся з задоволенням!
Випадкові рецепти