Укр
Рус
Варення Консервування Китайська кухня

Варення з кабачків і апельсинів

( 5.0000 5 54 4 оцінки)

989 - переглядів
80 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Варення з кабачків і апельсинів - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Китайська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Ми представляємо вам новий смак варення з кабачків і апельсина. Варення з гарбуза з апельсинами дуже ароматне і неймовірно смачне. Імбир надає йому пряну нотку, а цедра апельсина і лимон роблять цю солодкість божественною.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Варення з кабачків і апельсинів" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи33.4 гр.
  • Калорії139 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Для початку добре вимийте плоди, очистіть їх від шкірки. Яблуко, лимони та апельсини викладіть на обробну дошку, і наріжте невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Потім ретельно вимийте і очистіть від шкірки кабачки. Якщо використовуєте зовсім молодий овоч, можете його не очищати від шкірки. Потім в глибоку миску натріть очищений кабачок на самій великій тертці. Натріть так само на крупній тертці в миску до кабачків заздалегідь очищений імбир.

Крок - 2
03

Далі на тертці, яка подрібніше, натріть цедру лимона і апельсина. Надішліть натерту цедру теж в миску з кабачком і добре перемішайте.

Крок - 3
04

Потім відправте кабачкову суміш в невелику каструлю і відправте на плиту. Додайте в каструлю так само раніше підготовлені часточки лимона і апельсина. Змішайте натерті кабачки з часточками апельсина і лимона, а потім додайте в каструлю нарізані яблука, засипте цукор і добре все перемішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів.

Крок - 4
05

Доведіть вміст каструлі до кипіння, і коли варення закипить, включіть слабкий вогонь і залиште вміст томитися приблизно на 1 годину, поки воно не загусне.

Крок - 5
06

В кінці приготування додайте в каструлю з вмістом тертий імбир, добре перемішайте і томіть ще 2 хвилини, потім відразу зніміть ємність з варенням з вогню. Розкладіть варення з кабачків і апельсинів в заздалегідь простерилізовані банки, щільно накрийте їх кришкою і на зиму відправте в холодне місце (комору наприклад). Або ви можете подати варення в той же день. Насолоджуйтеся з задоволенням!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Салат з м’ясом "Натхнення" - покроковий рецепт, фото 1 Салат з м’ясом "Натхнення" 40 4 3 з 5 - детальніше -
Новорічний пікантний салат - покроковий рецепт, фото 1 Новорічний пікантний салат 50 4 3 з 5 - детальніше -
Сабайон шоколадний - покроковий рецепт, фото 1 Сабайон шоколадний 60 2 3 з 5 - детальніше -