Укр
Рус
Варення Консервування Румунська кухня

Варення з груш з лимончиком

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

871 - переглядів
35 хвилин порцій - 1 складність - 2 з 5
Варення з груш з лимончиком - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Румунська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Сьогодні ми покажемо вам найпростіший спосіб отримати варення з груш, що стали виключно родючими після такого сонячного літа. Варення з груші і лимона, що це для тих, хто любить солодощі з легкою кислинкою і цінує швидкі рішення.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Варення з груш з лимончиком" (на 100 грам)

  • Білки0 гр.
  • Жири0 гр.
  • Вуглеводи9.6 гр.
  • Калорії41 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Спосіб приготування цього чудового варення досить простий, головне, вам не доведеться дуже довго стояти біля плити. Отже, для початку підготуйте головний інгредієнт цієї страви. Ретельно вимийте холодною водою груші і акуратно видаліть з плодів плодоніжки і насіннєві гнізда.

Крок - 1
02

Не очищаючи шкірку, наріжте кожну грушу невеликими кубиками і відразу ж покладіть в невелику каструлю. Посипте нарізаний плід тростинним цукром (можете використовувати звичайний) і відправте на плиту каструлю з вмістом. Варіть груші в каструлі на повільному вогні, періодично помішуючи, близько 15 хвилин. Груші за цей час трохи пом'якшать і виділять сік. Якщо вони дуже соковиті, можна вичерпати з каструлі трохи соку і випити або залишити на потім, це прискорить випаровування і весь процес приготування.

Крок - 2
03

Добре помийте лимони під проточною водою. Наріжте лимони невеликими кубиками. Якщо вам не дуже подобається гіркота цедри, то додайте, використавши її, тільки з одного з фрукта. Якщо нам не подобається гіркота і аромат цедри лимона, очистіть фрукт і тоді подрібніть. Можна лимон розтерти до стану пюре. Отже, відправте м'якоть лимона в каструлю до шматочків груші, добре все перемішайте і варіть ще близько 5-10 хвилин.

Крок - 3
04

Далі готове варення з груш з лимончиком перекладіть в попередньо простерилізовані банки, щільно закрутіть кришками і поставте догори дном, щоб дати охолонути. Це варення смачне як доповнення до пирогів, млинців або з додаванням збитих вершків з кокосового молока як десерт до кави і чаю. Смачного.  

Крок - 4

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Домашня локшина на воді - покроковий рецепт, фото 1 Домашня локшина на воді 45 1 3 з 5 - детальніше -
Шашлик зі свинини в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Шашлик зі свинини в духовці 65 4 3 з 5 - детальніше -
Фрикадельки на пару - покроковий рецепт, фото 1 Фрикадельки на пару 80 4 3 з 5 - детальніше -
Салат олів’є з м’ясом - покроковий рецепт, фото 1 Салат олів’є з м’ясом 40 5 3 з 5 - детальніше -