Укр
Рус
Мясо Другі страви Українська кухня

Варена свиняча грудинка

( 5.0000 5 58 8 оцінок)

679 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Варена свиняча грудинка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня, Білоруська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні , Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Варена свиняча грудинка - традиційний корейський рецепт приготування свинини. Ця страва легко і швидко готується. Не мине й години, як на вашому столі з'явиться смачна і ароматна свиняча грудинка, приготована найкориснішим способом - відварюванням.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Варена свиняча грудинка" (на 100 грам)

  • Білки15.4 гр.
  • Жири11.8 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії186 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Яблуко вимийте і розріжте на четвертинки. Очищати від шкірки і серцевини не потрібно.

Крок - 1
02

Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння і теж розріжте на четвертинки. Зелену цибулю вимийте і наріжте великими шматочками.

Крок - 2
03

Свинячу грудинку вимийте, просушіть і наріжте великими шматками вагою близько 450 г кожен.

Крок - 3
04

Закип'ятіть в каструлі воду (її має бути стільки, щоб змогла покрити свинину). Надішліть в каструлю нарізані яблука, ріпчасту цибулю, очищені зубчики часнику, чорний перець горошком, соєву пасту і шматочки зеленої цибулі. Всипте мелений або розчинну каву (у нас мелена). Він необхідний, щоб після варіння свинина набула золотистий ( ​​«копчений») відтінок.

Крок - 4
05

Накрийте каструлю кришкою і доведіть суміш до сильного кипіння. Зніміть кришку і додайте очищений від шкірки і нарізаний тонкими слайсами імбир. Влийте кулінарне вино і покладіть лаврове листя.

Крок - 5
06

Слідом занурте в каструлю шматки свинячої грудинки. Не накриваючи кришкою, варіть суміш на сильному вогні 10 хвилин.

Крок - 6
07

Потім знизьте вогонь до середнього, накрийте каструлю кришкою і варіть свинину ще 40 хвилин. Варена свиняча грудинка по-корейськи готова. Вийміть її з каструлі, остудіть протягом півгодини і наріжте порційними шматочками. Перекладіть нарізане м'ясо на блюдо і подавайте до столу. Смачного!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Фарширований перець - покроковий рецепт, фото 1 Фарширований перець 60 2 3 з 5 - детальніше -
Як приготувати м’ясні тефтелі - покроковий рецепт, фото 1 Як приготувати м’ясні тефтелі 50 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Пахлава рецепт класичний - покроковий рецепт, фото 1 Пахлава рецепт класичний 65 4 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе в сирі - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе в сирі 50 4 3 з 5 - детальніше -
Паелья з морепродуктами - покроковий рецепт, фото 1 Паелья з морепродуктами 55 3 3 з 5 - детальніше -