Цей легкий рецепт хрустких вафель не займе багато часу, і домашні вафлі відмінно підходять для зберігання в морозильній камері на сніданок. Наступного разу, коли ви будете шукати рецепти як приготувати вафлі, спробуйте цей домашній рецепт вафель в вафельниці.
Спочатку просійте борошно. Встановіть сито на миску, висипаючи в нього потрібну кількість пшеничного борошна і просійте відразу, просійте в миску, в якій будете замішувати тісто для вафель.
У борошно додайте цукровий пісок. Вінчиком змішайте дані інгредієнти і ненадовго відставте в сторону.
Візьміть ще одну ємність, бажано глибоку. Відокремте в неї білки, жовтки ж відправте в миску з сухими інгредієнтами (цукром і борошном).
У миску, в якій знаходяться сухі інгредієнти і яєчні жовтки, налийте рафіновану рослинну олію, якщо хочете можна замінити олію кокосовою або оливковою.
Наступним додайте знежирене або з низьким вмістом жиру молоко і ваніль за своїм смаком. Ретельно, за допомогою вінчика перемішайте масу, поки грудочки борошна повністю не зникнуть. Поки відставте.
Поверніться до білків. Використовуючи міксер, збийте яєчні білки до утворення стійких піків. Якщо у вас немає міксера, скористайтеся вінчиком і збивайте білки протягом 5 хвилин до густої піни.
Перекладіть акуратно збиті пишні білки в миску з рідкою масою. Ретельно перемішайте, поки тісто не стане гладким і рівномірним. Тісто готове.
Розігрійте вафельницу, бажано бельгійську вафельницу з крупними гратами. Змастіть рослинним маслом. Покладіть в вафельницу приблизно 3/4 склянки тіста, трохи розрівняйте і закрийте кришку.
Залиште готуватися вафлі на 5-10 хвилин. Через деякий час (близько 4-5 хвилин) перевірте вафлі і продовжуйте готувати, поки вони не стануть рум'яними з хрусткою скоринкою. Вийміть вафлі з форми. Щоб вони залишалися хрусткими покладіть їх в один шар на решітку і поставте в розігріту духовку до 180 градусів за цельсієм або до 350 градусів за Фаренгейтом. Залиште їх на 3-5 хвилин.
Вафлі хрусткі подавайте зі збитими вершками і свіжими ягодами або кленовим сиропом. Смачного.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти