Швидкі і прості вафлі, які красиво виглядають на тарілці. І вони приємні на смак. Якщо у вас є інгредієнти вдома (або в магазині поблизу), можна приготувати за 15 хвилин чудовий вафельний торт. Торт відмінно підходить до кави, чаю або молока.
Змішайте вершкове масло і помадку (іриску) до однорідної маси.
А тепер рішення, які вафлі зробити: двоколірні або одноколірні: - двоколірні: приготовлену основу ділите на 2 частини - в одну скришите халву, в іншу додайте какао. Змішайте обидві маси (окремо), ретельно розподіляючи добавки. - вафлі халви (одноколірні): масу не діліть навпіл, а роздавіть побільше халви і змастіть вафлі одним мастилом.
Покладіть вафлі на дошку або стіл покладіть масу: - двоколірні вафлі: по черзі, тобто один шоколадний шар, інший халва, з 6 вафель виходить 5 шарів маси, наприклад 3 темних і 2 світлих (або навпаки, в залежності від рішення) - вафлі халви (одноколірні): масу навпіл не діліть, а просто викладіть з однією начинкою. Отже, укладіть вафлі великими отворами вгору, завдяки чому вони краще заповнюються масою. Викладіть кілька столових ложок маси, тонко викладаючи, акуратно проштовхуючи в отвори вафлі.
Потім накрийте іншою пластиною вафлі, знову великими отворами вгору, після чого повторіть дії, поки маса (начинка) не закінчиться. Остання пластина залишається сухою, викладіть її отворами вниз і притисніть.
Ви можете розрізати торт і подавати відразу, коли цього вимагає ситуація (наприклад, несподівані гості). Однак багатьом торт більше подобається, коли він якийсь час варто, тому накрийте вафельний торт алюмінієвою фольгою, укладіть зверху дошку або книгу і залиште в прохолодному місці приблизно на 2-3 години. Коли на вулиці тепло, відправте торт в холодильник.
Перед подачею на стіл розріжте вафельний торт невеликими скибочками. Можна посипати його міцним темним какао (за допомогою сита). Ви також можете залити зверху торт розтопленим шоколадом, почекати, поки він охолоне, а потім нарізати і подавати. Смачного!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти