Укр
Рус
Торти Випічка Кухня Греції

Вафельний торт (Pischinger)

( 4.6250 4 58 8 оцінок)

1105 - переглядів
30 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Вафельний торт (Pischinger) - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Страви без випічки

опис

Швидкі і прості вафлі, які красиво виглядають на тарілці. І вони приємні на смак. Якщо у вас є інгредієнти вдома (або в магазині поблизу), можна приготувати за 15 хвилин чудовий вафельний торт. Торт відмінно підходить до кави, чаю або молока.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вафельний торт (Pischinger)" (на 100 грам)

  • Білки14.7 гр.
  • Жири39.1 гр.
  • Вуглеводи34.6 гр.
  • Калорії556 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Змішайте вершкове масло і помадку (іриску) до однорідної маси.

Крок - 1
02

А тепер рішення, які вафлі зробити: двоколірні або одноколірні: - двоколірні: приготовлену основу ділите на 2 частини - в одну скришите халву, в іншу додайте какао. Змішайте обидві маси (окремо), ретельно розподіляючи добавки. - вафлі халви (одноколірні): масу не діліть навпіл, а роздавіть побільше халви і змастіть вафлі одним мастилом.

Крок - 2
03

Покладіть вафлі на дошку або стіл покладіть масу: - двоколірні вафлі: по черзі, тобто один шоколадний шар, інший халва, з 6 вафель виходить 5 шарів маси, наприклад 3 темних і 2 світлих (або навпаки, в залежності від рішення) - вафлі халви (одноколірні): масу навпіл не діліть, а просто викладіть з однією начинкою. Отже, укладіть вафлі великими отворами вгору, завдяки чому вони краще заповнюються масою. Викладіть кілька столових ложок маси, тонко викладаючи, акуратно проштовхуючи в отвори вафлі.

Крок - 3
04

Потім накрийте іншою пластиною вафлі, знову великими отворами вгору, після чого повторіть дії, поки маса (начинка) не закінчиться. Остання пластина залишається сухою, викладіть її отворами вниз і притисніть.

Крок - 4
05

Ви можете розрізати торт і подавати відразу, коли цього вимагає ситуація (наприклад, несподівані гості). Однак багатьом торт більше подобається, коли він якийсь час варто, тому накрийте вафельний торт алюмінієвою фольгою, укладіть зверху дошку або книгу і залиште в прохолодному місці приблизно на 2-3 години. Коли на вулиці тепло, відправте торт в холодильник.

Крок - 5
06

Перед подачею на стіл розріжте вафельний торт невеликими скибочками. Можна посипати його міцним темним какао (за допомогою сита). Ви також можете залити зверху торт розтопленим шоколадом, почекати, поки він охолоне, а потім нарізати і подавати. Смачного!

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Стейки тріски в соусі - покроковий рецепт, фото 1 Стейки тріски в соусі 45 2 3 з 5 - детальніше -
Зрази з грибами на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Зрази з грибами на сковороді 60 6 3 з 5 - детальніше -
Овочеве рагу з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Овочеве рагу з куркою 75 6 4 з 5 - детальніше -
Шніцель свинячий в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель свинячий в духовці 50 2 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Шоколадний Фондан - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадний Фондан 30 2 2 з 5 - детальніше -
Китайська локшина зі свининою - покроковий рецепт, фото 1 Китайська локшина зі свининою 30 3 3 з 5 - детальніше -
Дієтичний суп пюре з гарбуза - покроковий рецепт, фото 1 Дієтичний суп пюре з гарбуза 50 3 2 з 5 - детальніше -