Смачний і дуже простий в приготуванні десерт. Вафлі, перешаровані згущеним молоком з какао - неперевершено. Замість какао можете додати розчинну каву - тоді вафельний торт більше для дорослих.
Для початку залийте воду в велику і високу каструлю - досить, щоб покрити банку зі згущеним молоком. Помістіть в каструлю бляшанку із згущеним молоком і відправте на плиту. У процесі приготування і кипіння, додайте в каструлю воду поступово, щоб банка була весь час покрита. З моменту закипання води варіть приблизно 1,5 години.
Ви, звичайно, можете використовувати вже готове, покупне відварене згущене молоко - це на ваш вибір. За цей час викладіть в чашу кухонного комбайна або блендера трохи розтоплене і м'яке вершкове масло, і посипте його какао або кавою. На високій швидкості ретельно все змішайте до однорідної маси.
Вийміть банку з відвареним згущеним молоком зсередини каструлі з води, злегка остудіть її, щоб не обпектися, а потім відкрийте ємність.
Далі поступово заливайте в чашу з маслом і какао згущене молоко, весь час перемішуючи, до об'єднання всіх інгредієнтів.
Отриману масу викладіть на послідовні вафлі (коржі) і, перемазуючи, укладайте один на одного.
Нарешті, завантажте чимось важким приготований вафельний торт зі згущеним молоком - наприклад, встановіть деко з коробкою (з молоком всередині) поверх коржів - це запобіжить згинанню вафель. Надішліть торт з вафель в холодильник мінімум на 1,5 години. Після закінчення зазначеного часу, розріжте вафельний торт на трикутники або прямокутники і подавайте до святкового столу. Насолоджуйтесь!
Схожі рецепти
Випадкові рецепти