Укр
Рус
Торти Випічка Кухня Греції

Вафельний торт Ферреро Роше

( 5.0000 5 55 5 оцінок)

648 - переглядів
40 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Вафельний торт Ферреро Роше - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Кухня Греції

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Страви без випічки

опис

Маленька страва для любителів солодощів - вафельний торт. Торт з масою помадних цукерок з додатковим шаром шоколаду. Дійсно смачно і незвично. Він швидко зникає з тарілки.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вафельний торт Ферреро Роше" (на 100 грам)

  • Білки9.1 гр.
  • Жири36.2 гр.
  • Вуглеводи42.8 гр.
  • Калорії535 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розтопіть заздалегідь розкрошений темний і молочний шоколад на водяній бані (використовуйте будь-який наявний вдома шоколад, але бажано різний). Після того, як шоколад буде розтоплений, дістаньте його з лазні і дайте охолонути. Шоколад повинен бути злегка теплим.

Крок - 1
02

Потім розімніть вершкове масло в мисці і додайте в нього порційно розтоплений раніше шоколад, весь час перемішуючи. Коли ви використаєте весь розтоплений шоколад і добре його разомнете з маслом, залиште утворену суміш для подальшого використання.

Крок - 2
03

Підготуйте помадку. Розтопіть вершкове масло в каструлі, додайте в нього молоко. Потім додайте в каструлю цукерки ірис і розтопіть все на повільному вогні, змішавши з маслом і молоком. Доводиться час від часу помішувати, щоб цукеркова маса не підгоріла.

Крок - 3
04

Коли помадка розчиниться, додайте в каструлю попередньо подрібнені в порошок волоські горіхи, і все ретельно перемішайте, до об'єднання інгредієнтів. Вимкніть вогонь і залиште вміст каструлі на 10 хвилин, поки він трохи не охолоне. Для зручності можна розділити масу на три рівні частини.

Крок - 4
05

Розкачайте харчову плівку на робочу поверхню і акуратно укладіть на неї першу вафлю. Викладіть на неї помаду, рівномірно розподіліть по всій поверхні і накрийте другою вафельною пластиною.

Крок - 5
06

Знову викладіть і розмажте помадку, розподіляючи її по всій поверхні. Накрийте, трохи притискаючи, третьою вафлею, на яку покладіть наступну частину маси.

Крок - 6
07

Тепер черга за шоколадною масою. Розподіліть її по всій вафлі і накрийте обережно останньою вафлею і притисніть легенько руками, щоб маса добре змішалася.

Крок - 7
08

Все це акуратно і досить щільно оберніть обережно харчовою плівкою. Приберіть готовий вафельний торт в холодильник, бажано на 12 годин і притисніть обробною дошкою. В ідеалі дошка повинна покривати всю поверхню вафлі. Через 12 годин зніміть харчову плівку, розріжте на шматки і насолоджуйтеся смачним тортом з помадкою. Смачного!

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Томатний сік - покроковий рецепт, фото 1 Томатний сік 40 1 3 з 5 - детальніше -
Омлет з молоком - покроковий рецепт, фото 1 Омлет з молоком 30 2 2 з 5 - детальніше -
Капусняк свіжа капуста - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк свіжа капуста 75 6 4 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Мімоза - покроковий рецепт, фото 1 Мімоза 35 4 3 з 5 - детальніше -
Террін з риби - покроковий рецепт, фото 1 Террін з риби 60 5 3 з 5 - детальніше -
Том ям з куркою - покроковий рецепт, фото 1 Том ям з куркою 65 5 3 з 5 - детальніше -