Укр
Рус
Трубочки Випічка Европейская кухня

Вафельні трубочки хрусткі

( 4.6000 4 55 5 оцінок)

1758 - переглядів
65 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Вафельні трубочки хрусткі - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Европейская кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В електровафельниці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Апетитні трубочки з різними начинками - це відоме всім лакомство, адже ці вироби ми пам'ятаємо з дитинства, їх продають в будь-якому магазині, а ще це незмінний атрибут на пляжі, який пропонують відпочивальникам. Але все ж домашні вафельні трубочки - це насолода, з якою не зрівняється жоден магазинний варіант, адже крім чудового смаку і аромату, вафельні трубочки виходять ще й хрусткими, тонкими і ніжними.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вафельні трубочки хрусткі" (на 100 грам)

  • Білки6.7 гр.
  • Жири31.2 гр.
  • Вуглеводи27.9 гр.
  • Калорії429 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Для приготування трубочок нам знадобиться в першу чергу вафельница. Цей кухонний гаджет - справжній подарунок для господинь, за допомогою якого можна творити на своїй кухні кулінарні дива. Що стосується тіста для вафельних хрустких трубочок, то його приготувати ви зможете з простих і доступних продуктів і буквально за кілька хвилин. Для цього спочатку дістанемо вершкове масло з холодильника, адже воно повинно бути дуже м'яким. Помістимо масло в глибоку ємність і трохи перемішаємо з допомогою вінчика.

Крок - 1
02

Потім додаємо до нього цукор і щіпку солі і знову збиваємо вміст вінчиком до тих пір, поки цукор майже не розчиниться.

Крок - 2
03

Після цього кидаємо один яєчний жовток, який акуратно відокремимо від білка. Вміст продовжуємо збивати до однорідності, після чого розбиваємо ще одне куряче яйце і знову перемішуємо.

Крок - 3
04

Далі додамо ще один жовток і знову збиваємо все до отримання однорідної суміші. Тепер вже починаємо вводити борошно. Щоб трубочки вийшли більш ніжними, борошно краще просіяти.

Крок - 4
05

Отже, додаємо половину борошна, перемішуємо силіконовою або дерев'яною лопаткою вміст, потім висипаємо другу половину борошна і гарненько перемішуємо тісто до однорідності.

Крок - 5
06

В кінці додаємо насіння чорного кунжуту і ще раз перемішуємо. Тісто для вафель готово. За консистенцією воно повинно бути трішки нижче, ніж тісто для оладок.

Крок - 6
07

Тепер приступаємо до захоплюючого процесу випікання. Для цього вмикаємо електровафельницю і чекаємо, коли вона прогріється. Якщо ж у вас звичайна вафельница, тоді ставимо її на невеликий вогонь. На гарячу вафельницу викладаємо трохи тіста. Як правило, кількість тіста залежить від розміру вафельниці, але в основному це одна столова ложка.

Крок - 7
08

Тепер закриваємо наш прилад і чекаємо приблизно 20 секунд, після чого перевертаємо його і залишаємо випікатися нашу вафельку ще кілька секунд.

Крок - 8
09

Після цього відкриваємо вафельницу і насолоджуємося результатом: у нас повинна вийти гарна рум'яна вафелька. Варто зазначити, що під час роботи з вафельницею краще одягати рукавички або користуватися прихваткой, тому що можна легко обпектися.

Крок - 9
10

Отже, готову вафлю відразу потрібно згорнути в трубочку, поки вона ще м'яка. Для цього можна просто загорнути її руками або ж скористатися спеціальною трубочкою або будь-яким іншим предметом потрібної форми.

Крок - 10
11

Готуємо таким чином всі трубочки, після чого милуємося виконаною роботою, адже на тарілці у нас вийде ціла гора смачних і дуже привабливих вафельних трубочок, які по-особливому хрусткі і ароматні. Можна наповнити їх начинкою, наприклад згущеним молоком, горіхами або кремом. Але такі хрусткі вафельні трубочки прекрасні і самі по собі. Готуйте цей десерт за нашим рецептом і радуйте своїх домочадців чудовими ласощами.

Крок - 11

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Плов з качки - покроковий рецепт, фото 1 Плов з качки 115 6 4 з 5 - детальніше -
Вафлі - покроковий рецепт, фото 1 Вафлі 50 3 2 з 5 - детальніше -
Котлети «Рибне диво» - покроковий рецепт, фото 1 Котлети «Рибне диво» 50 3 3 з 5 - детальніше -