Укр
Рус
Вафлі Випічка Італійська кухня

Вафельне печиво в вафельниці

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

727 - переглядів
55 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Вафельне печиво в вафельниці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В електровафельниці

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Солодка, хрустка і рум'яна випічка до чаю зі смаком дитинства. Приготуйте улюблене вафельне печиво для затишного сімейного чаювання.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вафельне печиво в вафельниці" (на 100 грам)

  • Білки7.8 гр.
  • Жири7.6 гр.
  • Вуглеводи63.9 гр.
  • Калорії362 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У велику глибоку миску викладіть розм'якшене вершкове масло. Яйце ретельно вимийте під проточною водою з милом або дезинфікуючим засобом. Розбивайте його в окрему ємність, щоб уникнути попадання шкаралупи в загальну масу. Потім вилийте яйце до масла і додайте цукор.

Крок - 1
02

Через дрібне сито просійте в загальну масу розпушувач, ванільний порошок і частину борошна. Ванільний порошок можна замінити екстрактом або цукром.

Крок - 2
03

Перемішайте суміш рукою і всипте борошно. Вимішуйте масу до отримання м'якого і еластичного тіста. Вафельницю змастіть невеликою кількістю рослинної олії і розігрійте.

Крок - 3
04

Поки розігрівається вафельница, відокремте невелику частину тіста і скачайте в кулю розміром з тенісної кульки. Проробіть це з усім тістом. Такі заготовки значно прискорять процес випікання.

Крок - 4
05

У розігріту вафельницу викладіть заготовки, за кількістю формочок для печива. Щільно закрийте кришку і трохи притисніть, щоб тісто рівномірно заповнило формочки. Якщо маса вилазить за межі вафельниці, подкоректуйте її кількість і зробіть заготовки трохи менше. Випікайте печиво 3-4 хвилини до готовності.

Крок - 5
06

При бажанні можна зробити не тільки біле, але і шоколадне печиво. Для цього розділіть масу на дві частини. До однієї додайте 1 ст. л. какао порошку і ретельно перемішайте.

Крок - 6
07

Випікайте шоколадне, як і біле, до повної готовності. Перед подачею на стіл, частину частування притрусіть цукровою пудрою, а частину умочіть в розтоплений шоколад. Приємного чаювання!

Крок - 7

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Молочний суп з вермішеллю - покроковий рецепт, фото 1 Молочний суп з вермішеллю 15 4 1 з 5 - детальніше -
Рисова каша - покроковий рецепт, фото 1 Рисова каша 30 4 2 з 5 - детальніше -
Гречана каша - покроковий рецепт, фото 1 Гречана каша 40 6 2 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Вареники з сиром - покроковий рецепт, фото 1 Вареники з сиром 90 4 3 з 5 - детальніше -
Десерт Павлова класичний - покроковий рецепт, фото 1 Десерт Павлова класичний 120 4 3 з 5 - детальніше -
Тілапія під овочевою шубою - покроковий рецепт, фото 1 Тілапія під овочевою шубою 60 4 3 з 5 - детальніше -