Укр
Рус
Трубочки Випічка Українська кухня

Вафельна трубочка

( 4.8571 4 521 21 оцінка)

3385 - переглядів
45 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Вафельна трубочка - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Вафельні трубочки настільки легкі в приготуванні. Створення їх, однак, вимагає певних навичок і швидкості. Це тісто можна запікати в металевих формах, розпечених на вугіллі, або в електричних формах. Як тільки тісто стане коричневим, швидко вийміть його з форм і відразу ж розкатайте, поки воно не охолоне і не затвердіє.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Вафельна трубочка" (на 100 грам)

  • Білки5.1 гр.
  • Жири29.6 гр.
  • Вуглеводи35.9 гр.
  • Калорії441 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу розбийте по черзі курячі яйця в глибоку миску, засипте цукор. Збийте яйця і цукор за допомогою міксера або кухонного вінчика до утворення піни і об'єднання інгредієнтів.

Крок - 1
02

Додайте в миску до яєчної маси кокосове молоко і знову все добре перемішайте.

Крок - 2
03

Далі просійте прямо в миску з утвореною масою рисове борошно, борошно з тапыоки (так ще називають крохмаль) і сіль разом і розмішайте, до об'єднання всіх інгредієнтів і утворення рідкого тіста.

Крок - 3
04

Процідіть підготовлене рідке тісто через дрібне сито. Відставте на час в сторону.

Крок - 4
05

У цьому рецепті майбутні трубочки можна приготувати за допомогою спеціальної електро-вафельниці або використовувати формочки для випікання. Отже, підготуйте вугільну яму для барбекю. Змастіть нутрощі форм для випікання невеликою кількістю рослинної олії, а потім розігрійте їх на вогні, акуратно перевертаючи з боку на бік.

Крок - 5
06

Тепер відкрийте розігріту форму і розлийте рідке тісто над формою 2-3 рази тонким шаром, щоб повністю покрити одну внутрішню сторону (ви повинні будете почути шиплячий звук).

Крок - 6
07

Закрийте форму, ретельно притискаючи, і дайте зайвому рідкому тісту стекти назад в миску. Помістіть форму з тістом на вогонь і запікайте кілька хвилин. За допомогою ножа відскребіть надлишки приготованого рідкого тіса навколо форми. Тепер поверніть форму з майбутньою випічкою на вогонь іншою стороною вниз і запікайте, поки рідке тісто не стане світло-коричнево вафвлею.

Крок - 7
08

Швидко витягніть готову вафлю з форми і поверніть її в трубочку, використовуючи стрижень для заточування ножів або дерев'яний олівець. Натисніть акуратно на край протягом декількох секунд, перш ніж виймати стрижень, щоб вафельна трубочка не розгорнулася.

Крок - 8
09

Дозвольте вафельній трубочці охолонути, щоб вона хрумтіла при вживанні, і зберігайте в повітронепроникному контейнері. Можна вафельну трубочку наповнити солодким кремом або згущеним молоком і подавати до свята.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Апельсиновий маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1 Апельсиновий маршмеллоу 45 3 3 з 5 - детальніше -
Тартар класичний - покроковий рецепт, фото 1 Тартар класичний 45 1 2 з 5 - детальніше -
Підлива до рису - покроковий рецепт, фото 1 Підлива до рису 35 3 3 з 5 - детальніше -
Печериці закусочні - покроковий рецепт, фото 1 Печериці закусочні 35 3 3 з 5 - детальніше -