Укр
Рус
Самса Випічка Азербайджанська кухня

Узбецька самса з куркою

( 4.8000 4 510 10 оцінок)

1128 - переглядів
60 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Узбецька самса з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Азербайджанська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

Узбецька самса з начинкою з курячого фаршу з пряним і насиченим смаком призведе обов'язково вас в захват.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Узбецька самса з куркою" (на 100 грам)

  • Білки4.2 гр.
  • Жири37.4 гр.
  • Вуглеводи2.7 гр.
  • Калорії368 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Помістіть невелику сковорідку на плиту, налийте олію і добре розігрійте. Покладіть в розпечену олію, попередньо очищений від лушпиння та дрібно нарізаний часник (або видавіть через часникодавку).

Крок - 1
02

Далі очистіть від лушпиння ріпчасту або червону цибулю, на обробній дошці наріжте її дрібними квадратами, а потім теж відправте в сковорідку до часнику. Обсмажуйте, постійно мішаючи, до розм'якшення цибулі і утворення насиченого часникового аромату.

Крок - 2
03

Тепер додайте в сковороду заздалегідь підготовлений курячий фарш. Його ви можете придбати в м'ясному відділі будь-якого магазина або ж приготувати самостійно. Обсмажуйте, помішуючи, до зміни відтінку м'яса, а потім добре посоліть все, приперчіть чорним меленим перцем і полийте невеликою кількістю соєвого соусу.

Крок - 3
04

Далі знову все перемішайте і смажте ще близько 2 хвилин. Далі очистіть від хвостика і нутрощів болгарський перець (зелений і червоний), наріжте на кухонній дошці дрібними кубиками, а потім так само відправте в сковорідку до решти інгредієнтів.

Крок - 4
05

Додайте в сковорідку попередньо вимиту і дрібно нашатковану зелену цибулю, ретельно все перемішайте і продовжуйте смажити ще близько 7-8 хвилин. Потім зніміть сковорідку з вогню і залиште охолоджуватися вміст.

Крок - 5
06

Далі викладіть на обробну дошку листи листкового тіста і розріжте на довгі смуги, шириною близько 4 сантиметрів. Далі поверніть кожну смугу з тіста в певний конверт, укладіть в нього раніше підготовлений фарш з овочами і акуратно загорніть так, щоб начинка не випадала, і утворився гарний начинений трикутник.

Крок - 6
07

Тепер помістіть глибоку сковорідку на плиту, налийте в неї багато рослинного масла і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і покладіть в киплячу олію начинені трикутники. Обсмажуйте, помішуючи, до утворення хрусткої золотої кірки на тісті.

Крок - 7
08

Потім викладіть обсмажену узбецьку самсу з куркою на паперовий рушник, для видалення зайвого жиру, а далі покладіть на кухонне блюдо, прикрасьте нашаткованою зеленою цибулею і подавайте з улюбленим соусом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Домашній курячий суп - покроковий рецепт, фото 1 Домашній курячий суп 60 8 3 з 5 - детальніше -
Пшенична каша - покроковий рецепт, фото 1 Пшенична каша 25 4 2 з 5 - детальніше -
Шинка - покроковий рецепт, фото 1 Шинка 120 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Рогалики з маком - покроковий рецепт, фото 1 Рогалики з маком 80 3 3 з 5 - детальніше -
Куряче філе під сирною шубою - покроковий рецепт, фото 1 Куряче філе під сирною шубою 45 3 3 з 5 - детальніше -
Желе "Пташине молоко" - покроковий рецепт, фото 1 Желе "Пташине молоко" 45 3 3 з 5 - детальніше -