Укр
Рус
Риба Другі страви Канадська кухня

Улюблені рибні котлети

( 4.8333 4 56 6 оцінок)

804 - переглядів
45 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Улюблені рибні котлети - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Канадська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Гострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Смажити

Посуд: На сковороді

опис

На моє переконання, для будь-якої господині улюбленою м'ясною стравою можуть вважатися котлети. Тому що, готуються досить швидко, а за смаком не поступаються найвишуканішим м'ясним шедеврам. Але, якщо ви досить часто балуєте свою сім'ю котлетами, і вони вашим домочадцям трохи приїлися, завжди є вихід. Відмінною альтернативою м'ясних котлет можуть стати рибні. Така страва дуже сподобається вашим рідним, можете навіть не сумніватися. Ось скористайтеся нашим рецептом і влаштуйте в родині свято. Приготуйте соковиті і ніжні улюблені рибні котлети і це допоможе вам урізноманітнити свій раціон.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Улюблені рибні котлети" (на 100 грам)

  • Білки13.7 гр.
  • Жири6.8 гр.
  • Вуглеводи14.6 гр.
  • Калорії182 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Розігрійте половину оливкової олії і частину вершкового масла на середньому вогні в невеликій сковороді. Покладіть в розігріте масло попередньо підготовлене (вимите і просушене, в разі потреби звільнене від кістки) філе тріски. Можна не нарізаючи дрібними шматками. Приправте рибу сіллю і чорним меленим перцем з одного боку, поки вона готується, а потім знову, коли перевернете.

Крок - 1
02

Після приготування та охолодження перенесіть обсмажену рибу у велику миску і розімніть вилкою, щоб вийшли однорідна густа маса.

Крок - 2
03

Додайте в миску до подрібненої рибі хлібні крихти, приготовані з білого хліба (можна використовувати хліб з кокосового борошна, а так само можете використовувати будь-який хліб для приготування крихт, вам потрібно буде близько 100 грамів хліба, щоб підготувати десь пів чашки крихт), а також попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками червону цибулю.

Крок - 3
04

Далі додайте в миску заздалегідь вимитий і дрібно нашатковану коріандр і подрібнений в пасту імбир і часник і добре все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.

Крок - 4
05

Приправте вміст миски сіллю і спеціями (кмин, червоний мелений перець, паприка і чорний мелений перець). Додайте в миску курячі яйця і добре перемішайте, до однорідної густої суміші.

Крок - 5
06

Використовуючи формочку для печива або кільцеву форму, обережно і акуратно створіть з рибного фаршу круглі рибні котлети. Ви повинні отримати з цієї кількості рибної начинки близько 6 -7 великих рибних котлет.

Крок - 6
07

Розігрійте решту вершкового і оливкового масла в тій же сковороді і обсмажте, перевертаючи з боку на бік, рибні котлети. Це повинно зайняти близько 4 хвилин з кожного боку на середньому / низькому вогні. Після приготування з обох сторін перекладіть улюблені рибні котлети на тарілку і подавайте до столу.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Рибний бульйон - покроковий рецепт, фото 1 Рибний бульйон 110 6 2 з 5 - детальніше -
Рулька запечена в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Рулька запечена в духовці 120 4 3 з 5 - детальніше -
Мармелад без цукру - покроковий рецепт, фото 1 Мармелад без цукру 45 1 3 з 5 - детальніше -