На моє переконання, для будь-якої господині улюбленою м'ясною стравою можуть вважатися котлети. Тому що, готуються досить швидко, а за смаком не поступаються найвишуканішим м'ясним шедеврам. Але, якщо ви досить часто балуєте свою сім'ю котлетами, і вони вашим домочадцям трохи приїлися, завжди є вихід. Відмінною альтернативою м'ясних котлет можуть стати рибні. Така страва дуже сподобається вашим рідним, можете навіть не сумніватися. Ось скористайтеся нашим рецептом і влаштуйте в родині свято. Приготуйте соковиті і ніжні улюблені рибні котлети і це допоможе вам урізноманітнити свій раціон.
Розігрійте половину оливкової олії і частину вершкового масла на середньому вогні в невеликій сковороді. Покладіть в розігріте масло попередньо підготовлене (вимите і просушене, в разі потреби звільнене від кістки) філе тріски. Можна не нарізаючи дрібними шматками. Приправте рибу сіллю і чорним меленим перцем з одного боку, поки вона готується, а потім знову, коли перевернете.
Після приготування та охолодження перенесіть обсмажену рибу у велику миску і розімніть вилкою, щоб вийшли однорідна густа маса.
Додайте в миску до подрібненої рибі хлібні крихти, приготовані з білого хліба (можна використовувати хліб з кокосового борошна, а так само можете використовувати будь-який хліб для приготування крихт, вам потрібно буде близько 100 грамів хліба, щоб підготувати десь пів чашки крихт), а також попередньо очищену від лушпиння і нарізану дрібними кубиками червону цибулю.
Далі додайте в миску заздалегідь вимитий і дрібно нашатковану коріандр і подрібнений в пасту імбир і часник і добре все перемішайте, до об'єднання всіх продуктів.
Приправте вміст миски сіллю і спеціями (кмин, червоний мелений перець, паприка і чорний мелений перець). Додайте в миску курячі яйця і добре перемішайте, до однорідної густої суміші.
Використовуючи формочку для печива або кільцеву форму, обережно і акуратно створіть з рибного фаршу круглі рибні котлети. Ви повинні отримати з цієї кількості рибної начинки близько 6 -7 великих рибних котлет.
Розігрійте решту вершкового і оливкового масла в тій же сковороді і обсмажте, перевертаючи з боку на бік, рибні котлети. Це повинно зайняти близько 4 хвилин з кожного боку на середньому / низькому вогні. Після приготування з обох сторін перекладіть улюблені рибні котлети на тарілку і подавайте до столу.
Випадкові рецепти