Укр
Рус
Локшина Другі страви Корейська кухня

Удон з куркою

( 4.8000 4 55 5 оцінок)

684 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Удон з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Корейська кухня, Китайська кухня, Японська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Варити

опис

Здивуйте родину і гостей, приготувавши традиційну страву японської кухні. Оригінальна і смачна страва готується просто і швидко, а в результат неможливо не закохатися.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Удон з куркою" (на 100 грам)

  • Білки6.8 гр.
  • Жири2.5 гр.
  • Вуглеводи16.9 гр.
  • Калорії129 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Локшину Удон приготуйте, слідуючи інструкції зазначеної на упаковці. Можна використовувати як свіжий, так і сухий продукт.

Крок - 1
02

У глибоку ємність налийте курячий бульйон, додайте соєвий соус, коричневий цукор і сіль. Перемішайте до повного розчинення спецій.

Крок - 2
03

В окрему ємність вбийте яйце і переміксуйте до однорідності.

Крок - 3
04

Зелену цибулю ретельно вимийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником. Білу частину наріжте соломкою довжиною 5 см. Пір'я складіть один на одного і ріжте під кутом, щоб вийшли тонкі кільця.

Крок - 4
05

Курячі стегенця відокремте від кістки і наріжте кубиками 1,5-2 см. Поставте на плиту сковороду з антипригарним покриттям на сильний вогонь. Викладіть м'ясо шкіркою вниз. Якщо ви використовуєте курятину без шкіри, додайте на сковороду трохи рослинного масла.

Крок - 5
06

Як тільки почне виділятися жир, викладіть на сковороду стебла зеленої цибулі. Обсмажуйте, поки не вийде велика частина жиру. За цей час м'ясо і цибуля підрум'яняться.

Крок - 6
07

Переверніть цибулю і додайте в жаровню саке. Через 30 секунд спирт випарується. Влийте в жаровню курячий бульйон і переверніть м'ясо шкіркою вгору. Доведіть до кипіння і зніміть піну.

Крок - 7
08

Викладіть в киплячу масу локшину і готуйте, періодично перемішуючи. Коли маса закипить додайте половину нарізаної кільцями зеленої цибулі і полийте розмішаним яйцем.

Крок - 8
09

Перемішайте і зніміть з вогню. Викладіть локшину в підготовлене блюдо і налийте трохи бульйону. Прикрасьте кільцями зеленої цибулі і посипте шічімі тогараші (японська приправа). Смачного!

Крок - 9

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Лобіо з горіхами - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з горіхами 45 5 3 з 5 - детальніше -
Манти солодкі - покроковий рецепт, фото 1 Манти солодкі 75 4 3 з 5 - детальніше -
Куліч в формах - покроковий рецепт, фото 1 Куліч в формах 200 1 3 з 5 - детальніше -
Тушковані заморожені овочі - покроковий рецепт, фото 1 Тушковані заморожені овочі 25 1 2 з 5 - детальніше -