Укр
Рус
thermomix thermomix
Мясо Другі страви Грузинська кухня

Тушковане м’ясо з цибулею

90 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Простий, але дуже смачний спосіб тушкування  будь-якого нежирного м'яса великими шматками. Смачно і поживно.

Інгредієнти

  • Яловичина 1 кг.
  • Цибуля 2 шт.
  • Масло рослинне 100 мл.
  • Перець чорний горошок 7 шт.
  • Сіль за смаком

Покроковий рецепт

  1. 01

    Порізати великими шматками м'ясо, подрібнити  цибулю.

    Крок - 1
  2. 02

    У розігрітій олії обсмажити м'ясо до золотистої скоринки.

    Крок - 2
  3. 03

    До м'яска  додати   цибулю, перець, сіль і все змішати.

    Крок - 3
  4. 04

    Під кришкою, на слабкому вогні, м’яско томити близько 1,5 години. Таке м'ясо в підливі можна подавати з різними гарнірами.

    Крок - 4

Оцінити рецепт