Скибочки телятини з червоною цибулею, дуже смачна, швидка і проста в приготуванні друга страва. Ідеально підійде для будь-якого випадку.
Очистіть від лушпиння червону цибулину середнього розміру. Сполосніть під проточною водою. Накришить кубиками середнього розміру, щоб після приготування цибулю залишилося видно в страві.
Теляче м'ясо сполосніть холодною водою. Розріжте на тонкі слайси. Слайси в свою чергу трохи відбийте молотком, щоб м'ясо стало тонше і могло приготуватися швидше. Тонкі слайси наріжте невеликими довгастими або квадратними шматочками. Все залежить від того, як ви нарізали і відбили м'ясо.
В окрему невелику ємність насипте пшеничне борошно. Нарізане шматочками м'ясо рясно обваляйте в борошні, тоді м'ясо придбає рум'яної скоринки при обсмажуванні.
Для обсмажування м'яса, поставте сковороду на плиту і налийте в неї оливкову олію. У міру обсмажування, можливо, доведеться додати ще трохи. Розігрійте сковороду на середньому вогні.
У розігріте оливкове масло викладіть шматочки телятини. Трохи обсмажте. Приправте за своїм смаком чорним меленим перцем і посоліть. Перемішайте м'ясо лопаткою і продовжуйте готувати протягом 30 секунд.
Потім додайте нарізану червону цибулю, гарам масала (якщо ви не маєте такої приправи, використовуйте будь-яку для приготування м'яса) і знову все перемішайте. Готуйте ще 30 секунд.
Відріжте шматочок вершкового масла і відправте його на сковорідку до м'яса і цибулі. Перемішайте лопаткою, масло під впливом температури почне швидко танути, огортаючи кожен шматочок м'яса.
Коли масло розтане, налийте в сковороду біле вино. Знову перемішайте всі інгредієнти. Продовжуйте готувати телятину не більше 1,5 хвилини, так як вона нарізана тонко, періодично помішуючи.
М'ясо можна приготувати не тільки з червоною цибулею, а й з будь-яким іншим, обсмаживши спочатку цибулю, а потім додавши до нього м'ясо. Подавайте тушковане м'ясо з цибулею відразу, присипавши його невеликою кількістю зелені. Смачного.
Схожі рецепти
Випадкові рецепти