Укр
Рус
Мясо Другі страви Грузинська кухня

Тушковане м’ясо з цибулею

( 4.7647 4 534 34 оцінки)
3247 - переглядів
90 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Скибочки телятини з червоною цибулею, дуже смачна, швидка і проста в приготуванні друга страва. Ідеально підійде для будь-якого випадку.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тушковане м’ясо з цибулею" (на 100 грам)

  • Білки13.4 гр.
  • Жири4.7 гр.
  • Вуглеводи7.8 гр.
  • Калорії138 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Очистіть від лушпиння червону цибулину середнього розміру. Сполосніть під проточною водою. Накришить кубиками середнього розміру, щоб після приготування цибулю залишилося видно в страві.

Крок - 1
02

Теляче м'ясо сполосніть холодною водою. Розріжте на тонкі слайси. Слайси в свою чергу трохи відбийте молотком, щоб м'ясо стало тонше і могло приготуватися швидше. Тонкі слайси наріжте невеликими довгастими або квадратними шматочками. Все залежить від того, як ви нарізали і відбили м'ясо.

Крок - 2
03

В окрему невелику ємність насипте пшеничне борошно. Нарізане шматочками м'ясо рясно обваляйте в борошні, тоді м'ясо придбає рум'яної скоринки при обсмажуванні.

Крок - 3
04

Для обсмажування м'яса, поставте сковороду на плиту і налийте в неї оливкову олію. У міру обсмажування, можливо, доведеться додати ще трохи. Розігрійте сковороду на середньому вогні.

Крок - 4
05

У розігріте оливкове масло викладіть шматочки телятини. Трохи обсмажте. Приправте за своїм смаком чорним меленим перцем і посоліть. Перемішайте м'ясо лопаткою і продовжуйте готувати протягом 30 секунд.

Крок - 5
06

Потім додайте нарізану червону цибулю, гарам масала (якщо ви не маєте такої приправи, використовуйте будь-яку для приготування м'яса) і знову все перемішайте. Готуйте ще 30 секунд.

Крок - 6
07

Відріжте шматочок вершкового масла і відправте його на сковорідку до м'яса і цибулі. Перемішайте лопаткою, масло під впливом температури почне швидко танути, огортаючи кожен шматочок м'яса.

Крок - 7
08

Коли масло розтане, налийте в сковороду біле вино. Знову перемішайте всі інгредієнти. Продовжуйте готувати телятину не більше 1,5 хвилини, так як вона нарізана тонко, періодично помішуючи.

Крок - 8
09

М'ясо можна приготувати не тільки з червоною цибулею, а й з будь-яким іншим, обсмаживши спочатку цибулю, а потім додавши до нього м'ясо. Подавайте тушковане м'ясо з цибулею відразу, присипавши його невеликою кількістю зелені. Смачного.

Крок - 9

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

М’ясний рулет з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 М’ясний рулет з яловичини 90 5 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти