Укр
Рус
thermomixthermomix
thermomix
thermomix

Тушковане м’ясо з цибулею

90 хвилинпорцій - 4складність - 3 з 5
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Грузинська кухня

Рецепти до свят: На святковий стіл

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Простий, але дуже смачний спосіб тушкування  будь-якого нежирного м'яса великими шматками. Смачно і поживно.

Інгредієнти

Яловичина1 кг.
Цибуля2 шт.
Масло рослинне100 мл.
Перець чорний горошок7 шт.
Сіль за смаком
01

Порізати великими шматками м'ясо, подрібнити  цибулю.

Крок - 1
02

У розігрітій олії обсмажити м'ясо до золотистої скоринки.

Крок - 2
03

До м'яска  додати   цибулю, перець, сіль і все змішати.

Крок - 3
04

Під кришкою, на слабкому вогні, м’яско томити близько 1,5 години. Таке м'ясо в підливі можна подавати з різними гарнірами.

Крок - 4

Оцінити рецепт