Укр
Рус
Поділитися

Тушковане м’ясо з цибулею

90 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тушковане м’ясо з цибулею - покроковий рецепт, фото 1

опис

Простий, але дуже смачний спосіб тушкування  будь-якого нежирного м'яса великими шматками. Смачно і поживно.

Інгредієнти

Яловичина1 кг.
Цибуля2 шт.
Масло рослинне100 мл.
Перець чорний горошок7 шт.
Сільза смаком
01

Порізати великими шматками м'ясо, подрібнити  цибулю.

Шаг - 1
02

У розігрітій олії обсмажити м'ясо до золотистої скоринки.

Шаг - 2
03

До м'яска  додати   цибулю, перець, сіль і все змішати.

Шаг - 3
04

Під кришкою, на слабкому вогні, м’яско томити близько 1,5 години. Таке м'ясо в підливі можна подавати з різними гарнірами.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: