Укр
Рус
Капуста Другі страви Українська кухня

Тушкована капуста

( 4.8667 4 515 15 оцінок)

3481 - переглядів
40 хвилин порцій - 4 складність - 2 з 5
Тушкована капуста - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Дієта: Корисне харчування

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Осінь

Для матусь та дітей: Для вагітних

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Цей рецепт для шанувальників тушкованої капусти. Дуже вишуканий смак через поєднання капусти з овочами, дуже ароматна і ситна страва. Відмінне доповнення до рибних страв або м'ясних.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тушкована капуста " (на 100 грам)

  • Білки1 гр.
  • Жири0.6 гр.
  • Вуглеводи4.6 гр.
  • Калорії33 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Ретельно помийте під проточною водою і просушіть паперовим рушником молодий кабачок. Потім викладіть овоч на обробну дошку і за допомогою острого ножа (можна не очищаючи шкірку) наріжте його невеликими кубиками.

Крок - 1
02

Далі очистіть від шкірки і на самій великій тертці натріть моркву. Помістіть невеликий сотейник на плиту, налийте в нього рослинне масло і добре прогрійте. Покладіть в сковорідку подрібнений кабачок і натерту моркву.

Крок - 2
03

Ретельно все перемішайте і просмажте кілька хвилин. Тим часом добре промийте водою капусту, усуньте верхні листи з овоча, а потім за допомогою спеціальної овочерізки або гострим ножем наріжте її тонкою соломкою. Надішліть подрібнену капусту в сотейник до інших овочів.

Крок - 3
04

Тепер промийте холодною водою і на кухонній дошці наріжте досить великими скибочками помідор. Надішліть нарізаний помідор так само в сотейник. Тепер ретельно все перемішайте, до об'єднання інгредієнтів, накрийте ємність кришкою і залиште томитися вміст приблизно 12 хвилин.

Крок - 4
05

Після закінчення цього часу відкрийте кришку сотейника рясно посоліть його вміст, приперчіть чорним меленим перцем (можете приправити улюбленими приправами до овочів), додайте лавровий лист, залийте томатним соусом або кетчупом і ретельно все перемішайте. Знову накрийте ємність кришкою і залиште страву томитися ще приблизно на 15 хвилин.

Крок - 5
06

Готову тушковану капусту можна подавати до столу, як в холодному, так і в гарячому вигляді в супроводі свіжого пюре або іншого гарніру. Або ж подавайте як самостійну страву зі свіжим темним хлібом.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Паста Карбонара - покроковий рецепт, фото 1 Паста Карбонара 30 4 2 з 5 - детальніше -
Кебаб - покроковий рецепт, фото 1 Кебаб 60 4 3 з 5 - детальніше -
Салат з крабовими паличками - покроковий рецепт, фото 1 Салат з крабовими паличками 25 4 2 з 5 - детальніше -
Лимонний пиріг - покроковий рецепт, фото 1 Лимонний пиріг 40 4 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Долма класичний рецепт - покроковий рецепт, фото 1 Долма класичний рецепт 120 6 3 з 5 - детальніше -
Запечене філе індички - покроковий рецепт, фото 1 Запечене філе індички 120 4 3 з 5 - детальніше -
Овочева підлива - покроковий рецепт, фото 1 Овочева підлива 50 3 3 з 5 - детальніше -