Укр
Рус
Капуста Другі страви Італійська кухня

Тушкована квашена капуста по-німецьки

( 4.7500 4 54 4 оцінки)

755 - переглядів
70 хвилин порцій - 4 складність - 3 з 5
Тушкована квашена капуста по-німецьки - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Тушкувати

опис

Дізнайтеся, як приготувати традиційний німецький гарнір з квашеної капусти з беконом. Ця соковита страва стане прекрасним доповненням до свинячої рульки, руладену або інших м'ясних страв.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тушкована квашена капуста по-німецьки" (на 100 грам)

  • Білки2.8 гр.
  • Жири4.4 гр.
  • Вуглеводи4.1 гр.
  • Калорії69 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Всім відомо, що кислота в квашеній капусті пригнічує розвиток шкідливих бактерій в кишечнику і дуже корисна для людей з поганим метаболізмом. Клітковина в складі квашеної капусти також прискорює виведення токсинів, і покращує всмоктування мікроелементів. Отже, приготуємо не менше корисну страву з квашеної капусти. В першу чергу викладіть на обробну дошку скибочки (купите нарізаний слайсами м'ясний продукт) бекону і наріжте їх дрібними кубиками.

Крок - 1
02

Потім очистіть від лушпиння ріпчасту або червону цибулю і наріжте її невеликими кубиками. Покладіть подрібнений бекон і цибулю в каструлю середнього розміру т відправте на плиту зі слабким вогнем.

Крок - 2
03

Додайте так само в каструлю часникову пасту або очищений від лушпиння та дрібно нашаткований часник. Покладіть в каструлю нарізане шматочками вершкове масло і готуйте на середньому вогні близько 5 хвилин, періодично помішуючи.

Крок - 3
04

Додайте в каструлю кмин, засипте цукор і дайте вмісту варитися ще приблизно 2-3 хвилини.

Крок - 4
05

Наступним додайте в каструлю заздалегідь підготовлений яловичий бульйон і засипте спеції (лавровий лист, чорний мелений перець, запашний перець, ягоди ялівцю). Ретельно все перемішайте і залиште вміст доходити до кипіння.

Крок - 5
06

Доведіть до кипіння вміст, ще раз змішайте все і додайте в каструлю вже готову квашену капусту. Добре все перемішайте, накрийте ємність кришкою і залиште томитися на слабкому вогні. У процесі тушкування, перемішайте вміст каструлі кілька разів. Дайте настоятися тушкованій квашеній капусті близько 1 години, а потім вимкніть вогонь, і подавайте страву до столу. Ви можете приготувати квашену капусту напередодні, це одна зі страв, яка на наступний день буде такою ж смачною або навіть краще.

Крок - 6

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Голубці - покроковий рецепт, фото 1 Голубці 110 6 4 з 5 - детальніше -
Салат з кальмарами - покроковий рецепт, фото 1 Салат з кальмарами 30 6 2 з 5 - детальніше -
Млинці - покроковий рецепт, фото 1 Млинці 60 6 3 з 5 - детальніше -
Манти по-узбецьки - покроковий рецепт, фото 1 Манти по-узбецьки 90 6 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Буріто з куркою і квасолею - покроковий рецепт, фото 1 Буріто з куркою і квасолею 25 1 2 з 5 - детальніше -
 Налисники з сиром в духовці - покроковий рецепт, фото 1 Налисники з сиром в духовці 50 3 3 з 5 - детальніше -
Брокколі в мультиварці - покроковий рецепт, фото 1 Брокколі в мультиварці 50 3 2 з 5 - детальніше -
Сьомга, запечена в овочах - покроковий рецепт, фото 1 Сьомга, запечена в овочах 50 2 3 з 5 - детальніше -