Укр
Рус
Риба Другі страви Німецька кухня

Тунець і картопля, запечені в духовці

( 4.6000 4 55 5 оцінок)

1871 - переглядів
50 хвилин порцій - 3 складність - 3 з 5
Тунець і картопля, запечені в духовці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Німецька кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В духовці

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Гарячі

Спосіб приготування: Випікати

опис

Покроковий рецепт дуже смачної холодної картоплі з тунцем, приготувати його дуже просто і смачно. Ідеальний рецепт для цього літа; ви можете залишити страву готовою заздалегідь і насолоджуватися нею де завгодно.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Тунець і картопля, запечені в духовці" (на 100 грам)

  • Білки4.3 гр.
  • Жири2.7 гр.
  • Вуглеводи10 гр.
  • Калорії85 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ КОРОТКО

Покроковий рецепт з фото

01

Перше, що нам потрібно зробити, це зварити картоплю у великій кількості підсоленої води. Спочатку добре вимийте картоплю і відітріть шкірку, щоб на ній не було залишків бруду. Коли картопля закипить, залиште її на 30-40 хвилин на середньому вогні, поки не звариться. Щоб перевірити готовність овоча, проткніть його шпажкою або ножем, а коли зрозумієте, що картопля готова, вийміть її з води і дайте охолонути до кімнатної температури. Також можна приготувати картоплю в духовці або на грилі.

Крок - 1
02

Коли картопля охолоне, розріжте її навпіл; залишаючи шкірку, і приберіть ложкою внутрішню частину (м'якоть), щоб картопля не втратила форму. Можна спочатку обвести ножем, а потім спорожнити кожну частину ложкою.

Крок - 2
03

У велику миску покладіть картопляну м'якоть і виделкою трохи розімніть, щоб не було великих грудок.

Крок - 3
04

Додайте в миску решту інгредієнтів: дрібно нарізані солоні огірки, нарізану більш дрібними шматочками болгарський перець (залиште трохи для прикраси), оливки також подрібнені, тунець консервований, і кукурудзу. Також можете що-небудь з цих інгредієнтів зарезервувати.

Крок - 4
05

Все дуже добре перемішайте, додаючи за смаком майонез (краще домашнього приготування), поки все повністю не змішається і не просочиться.

Крок - 5
06

Тепер заповніть цією сумішшю кожен половину картоплі і покладіть на деко або форму для випічки. Надішліть картоплю з тунцем в духовку і запікайте приблизно 10 хвилин при 160 градусів. Можна цю страву вживати, як закуску холодною. Для цього відправте картоплю в холодильник, поки вона не стане досить холодною.

Крок - 6
07

Під час сервірування прикрасьте картоплю смужками перцю, зернами кукурудзи і свіжою петрушкою, добре нарізаною і готовою до вживання. Ви побачите, наскільки смачна ця страва. Сподіваємося, вам сподобається цей рецепт смачної картоплі з начинкою з тунця.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Чіабатта - покроковий рецепт, фото 1 Чіабатта 180 2 3 з 5 - детальніше -
Варення з агрусу - покроковий рецепт, фото 1 Варення з агрусу 70 1 3 з 5 - детальніше -
Катлама - покроковий рецепт, фото 1 Катлама 65 3 3 з 5 - детальніше -