Покроковий рецепт дуже смачної холодної картоплі з тунцем, приготувати його дуже просто і смачно. Ідеальний рецепт для цього літа; ви можете залишити страву готовою заздалегідь і насолоджуватися нею де завгодно.
Перше, що нам потрібно зробити, це зварити картоплю у великій кількості підсоленої води. Спочатку добре вимийте картоплю і відітріть шкірку, щоб на ній не було залишків бруду. Коли картопля закипить, залиште її на 30-40 хвилин на середньому вогні, поки не звариться. Щоб перевірити готовність овоча, проткніть його шпажкою або ножем, а коли зрозумієте, що картопля готова, вийміть її з води і дайте охолонути до кімнатної температури. Також можна приготувати картоплю в духовці або на грилі.
Коли картопля охолоне, розріжте її навпіл; залишаючи шкірку, і приберіть ложкою внутрішню частину (м'якоть), щоб картопля не втратила форму. Можна спочатку обвести ножем, а потім спорожнити кожну частину ложкою.
У велику миску покладіть картопляну м'якоть і виделкою трохи розімніть, щоб не було великих грудок.
Додайте в миску решту інгредієнтів: дрібно нарізані солоні огірки, нарізану більш дрібними шматочками болгарський перець (залиште трохи для прикраси), оливки також подрібнені, тунець консервований, і кукурудзу. Також можете що-небудь з цих інгредієнтів зарезервувати.
Все дуже добре перемішайте, додаючи за смаком майонез (краще домашнього приготування), поки все повністю не змішається і не просочиться.
Тепер заповніть цією сумішшю кожен половину картоплі і покладіть на деко або форму для випічки. Надішліть картоплю з тунцем в духовку і запікайте приблизно 10 хвилин при 160 градусів. Можна цю страву вживати, як закуску холодною. Для цього відправте картоплю в холодильник, поки вона не стане досить холодною.
Під час сервірування прикрасьте картоплю смужками перцю, зернами кукурудзи і свіжою петрушкою, добре нарізаною і готовою до вживання. Ви побачите, наскільки смачна ця страва. Сподіваємося, вам сподобається цей рецепт смачної картоплі з начинкою з тунця.
Випадкові рецепти