Укр
Рус
Глазур Десерти Українська кухня

Цукрова глазур

( 4.8125 4 532 32 оцінки)

3617 - переглядів
20 хвилин порцій - 1 складність - 3 з 5
Цукрова глазур - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Гладенька глазур, вона не тріскається і швидко і красиво схоплюється. Надзвичайно зручна цукрова глазур. Дуже апетитна, коли твердне. І смачно. Використовуйте її для пончиків і для печива, баб і пряників, хоча вона також буде добре працювати з іншими делікатесами.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цукрова глазур" (на 100 грам)

  • Білки0.7 гр.
  • Жири0.7 гр.
  • Вуглеводи56.1 гр.
  • Калорії223 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

В першу чергу засипте в невелику миску цукрову пудру, залийте трохи оливкового масла і екстракт ванілі.

Крок - 1
02

А потім, поступово, залийте в миску до решти інгредієнтів гаряче молоко високої жирності, (якщо хочете, щоб глазур була більш молочною за смаком і кольором) або свіжовіджатий лимонний сік (або сік лайма, але в меншій кількості). І залийте гарячу воду, щоб зробити глазур більш прозорою і ламкою зі смаком лимона. Відмінно використовувати цю версію глазурі (тобто з водою і лимоном) для пончиків.

Крок - 2
03

Незалежно від вибору, додавайте рідину в миску до пудри поступово, щоб не зробити глазур занадто рідкою. Однак, якщо вже поспішили, просто посипте вміст ще невеликою кількістю цукрової пудри і змішайте суміш до бажаної консистенції. Глазур повинна бути досить рідкою, але все ж густуватою,щоб вона повністю не витікала з тістечок, пончиків або кексів, а стікала повільно, на них добре застигала.

Крок - 3
04

Енергійно розмішайте цукрову глазур, а потім залиште в холодильнику для застигання (можна відразу полив на випічку), поки вона ще рідка. Ця цукрова глазур надзвичайно зручна у використанні, прекрасно застигає, не розтріскується і залишається апетитно блискучою.

Крок - 4

Оцінити рецепт



Схожі рецепти

Капусняк український - покроковий рецепт, фото 1 Капусняк український 90 6 3 з 5 - детальніше -
Свинячі ніжки - покроковий рецепт, фото 1 Свинячі ніжки 5 4 3 з 5 - детальніше -
Холодець м’ясний - покроковий рецепт, фото 1 Холодець м’ясний 100 4 4 з 5 - детальніше -
Картопля з м’ясом по-радянськи - покроковий рецепт, фото 1 Картопля з м’ясом по-радянськи 55 3 3 з 5 - детальніше -

Випадкові рецепти

Гаспачо класичний - покроковий рецепт, фото 1 Гаспачо класичний 40 4 2 з 5 - детальніше -
Маршмеллоу на білках - покроковий рецепт, фото 1 Маршмеллоу на білках 45 3 3 з 5 - детальніше -
Французький сирний соус - покроковий рецепт, фото 1 Французький сирний соус 20 1 2 з 5 - детальніше -