Укр
Рус
Цукерки Десерти Італійська кухня

Цукерки Ферреро

( 4.9474 4 538 38 оцінок)

2808 - переглядів
40 хвилин порцій - 1 складність - 4 з 5
Цукерки Ферреро - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Італійська кухня, Французька кухня

Рецепти до свят: День Святого Валентина

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Варити

опис

Вишукане, красиве шоколадне частування, яке обов'язково змусить здивуватися навіть самого бездоганного гурмана - цукерки Ферреро. Ці шоколадно-горіхові солодощі - справжній подарунок для ласунів, хороший вибір в якості сюрпризу або презенту і просто неймовірно смачні ласощі. Ферреро користуються великою популярністю і займає найвищі щаблі у світових рейтингах. Звичайно, такі цукерки можна придбати в будь-якому супермаркеті, але приготувати їх своїми руками в домашніх умовах теж цілком допустимо, тим більше, що такий вчинок оцінять подвійно не тільки ваші рідні, а й друзі або гості.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цукерки Ферреро" (на 100 грам)

  • Білки6 гр.
  • Жири37.7 гр.
  • Вуглеводи43.5 гр.
  • Калорії544 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Якщо ви думаєте, що такі вишукані цукерки дуже складно приготувати - марно, тому що насправді це завдання з розряду: немає нічого складного. Вам потрібно просто виконати кілька кроків, і ці шоколадно-горіхові кульки вже готові дарувати задоволення. Почнемо з приготування шоколадної маси (ганаша), яка послужить наповненням для самих цукерок. У глибоку ємність відправляємо шоколад, заливаємо вершками і ставимо на водяну баню. Спочатку шоколад буде трохи братися грудочками, але потім почне розходитися.

Крок - 1
02

Постійно помішувати масу вінчиком або лопаткою, щоб вона не підгорала. Коли шоколад і вершки перетворяться в рідку однорідну суміш, знімаємо сотейник з вогню і даємо вмісту охолонути до 40 градусів.

Крок - 2
03

Потім вводимо вершкове масло, яке повинно бути м'яким. Не можна використовувати масло відразу з холодильника, в цьому випадку ганаш просто розсиплеться.

Крок - 3
04

Отже, добре перемішуємо всі інгредієнти, можна навіть скористатися міксером. Отриману масу ставимо в холодильник приблизно на пів годинки, щоб ганаш став густішим.

Крок - 4
05

Тепер приготуємо шоколадну масу для формування цукерок. Для цього просто помістимо молочний і темний шоколад в глибоку ємність, попередньо поламавши їх на шматочки.

Крок - 5
06

Тепер шоколад нам потрібно розтопити, для цього можна скористатися мікрохвильовкою, а ми все ж наполягаємо на варіанті з водяною банею. Отже, після того, як шоколадна суміш повністю розтане, знімаємо сотейник з вогню і переходимо до наступного етапу.

Крок - 6
07

За допомогою пензлика кожну з вафельних капсул змащуємо всередині розтопленим шоколадом. Такі капсули можна придбати в будь-якому супермаркеті, вони знаходяться в асортименті на будь-який смак і розмір. В даному рецепті це невеликі полусферкі.

Крок - 7
08

Шоколадний ганаш, який за цей час вже загус, помістимо в кондитерський мішок і з нього наповнюємо наші половинки.

Крок - 8
09

Потім викладаємо в одну половинку фундук, а другою накриваємо. Таким чином у нас виходить вафельна кулька, всередині якої фундук в шоколаді. Щоб обидві половинки добре трималися разом, можна промазати місце їх з'єднання шоколадом.

Крок - 9
10

Після цього відставим цукерки в сторону нехай шоколад застигне. Самі тим часом подрібнимо волоські горіхи і кешью за допомогою ступки або ж скористаємося блендером. Половину горіхової крихти відправляємо в залишену шоколадну масу. Якщо шоколад застиг, відправляємо його знову на водяну баню, оскільки він нам потрібен в рідкому вигляді.

Крок - 10
11

Отже, перемішавши шоколад з горіхами, починаємо по одному опускати в цю суміш наші кульки. Гарненько обмочуємо їх в шоколаді, щоб кулька повністю була покрита.

Крок - 11
12

Викладаємо його на пергаментний папір і зверху посипаємо подрібненими горіхами. Після цього відправляємо цукерки в холодильник на кілька хвилин, щоб шоколад схопився.

Крок - 12
13

Готові цукерки Ферреро можна подавати до столу. Щоб вони виглядали презентабельно, пропонуємо кожну цукерку загорнути у фольгу золотого кольору і покладіть цукерку в паперовий кошик. Тепер це не тільки на смак, але і на вигляд - справжній витвір кондитерського мистецтва.

Крок - 13

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Шоколадна глазур на воді - покроковий рецепт, фото 1 Шоколадна глазур на воді 35 1 3 з 5 - детальніше -
Дріжджовий пиріг з варенням - покроковий рецепт, фото 1 Дріжджовий пиріг з варенням 100 4 3 з 5 - детальніше -
Домашнє сирне печиво - покроковий рецепт, фото 1 Домашнє сирне печиво 65 3 3 з 5 - детальніше -