Укр
Рус
Поділитися

Класичний цибулевий суп

(4.333 оцінки)
90 хвилин порцій - 7 складність - 4 з 5
Класичний цибулевий суп - покроковий рецепт, фото 1

опис

Для любителів неоригінальної  їжі я приготував рецепт.  Суп із цибулі популярний з давніх часів.

Інгредієнти

Сир Грюйер100 г.
Вершкове масло3 ст.л
Борошно50 г.
Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Цибуля1 кг.
Цукор1 ч.л
Багет1 шт.
Бульйон2 л.
Вино біле сухе50 мл.
Часник2 зуб.
01

Очищається і нарізається пір'ями  цибуля. Багет нарізається кубиками, викладається на деко і підсушується в духовці 7 хвилин до утворення золотистого відтінку. Також знадобиться вершкове і оливкове масло, зубчики часнику, борошно, гілочка чебрецю, сіль, перець, цукор, сир, і біле вино.

Шаг - 1
02

У каструлю з товстим дном викладається вершкове масло, ставиться на вогонь і доводиться до повного розчинення. Потім додається оливкова олія і змішується. Кладеться цибуля, зубчики часнику, чебрець, додається сіль, перець чилі, періодично помішуючи і готуючи 30 хвилин на середньому вогні.

Шаг - 2
03

Після цього слід додати цукор і вино до повного зникнення запаху алкоголю, потім борошно і помішуючи готувати 5 хвилин.

Шаг - 3
04

У цю масу додається гарячий бульйон і доводиться до кипіння. Після чого зменшується вогонь і вариться близько 40 хвилин з постійним зняттям пінки.

Шаг - 4
05

В кінці приготування виймається гілочка чебрецю і приправляється за смаком чорним перцем.Підсушені  крутони з багета натираються часником, викладаються на дно тарілки і посипаються сиром, а потім заливається супом. Можна на початку залити суп, всипати крутони, а зверху посипати сиром і поставити в розігріту духовку до повного розплавлення сиру і відразу подавати до столу.

Шаг - 5

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: