Вершковий, пікантний і ароматний - цей рецепт салату цезар з сьомгою, авокадо, кукурудзою і зеленою заправкою просто кращий! Соковита сьомга приправлена копченою паприкою і свіжим кропом, а потім подається на хрусткому романському салаті, шматочках вершкового авокадо і кукурудзи.
Приготуйте сьомгу в першу чергу. За допомогою кухонного пінцета видаліть всі кістки з філе риби. Потім, використовуючи гострий кухонний ніж, усуньте акуратно шкіру з сьомги (дивіться детальніше як це зробити на фото).
Щоб правильно (необхідно для цього рецепта) розділити рибу, спочатку наріжте її уздовж, а потім поперек, щоб створити досить великі однакового розміру кубики. Перекладіть подрібнену сьомгу у велику миску.
Приправте шматки сьомги великою кількістю солі і меленого чорного перцю. Додайте до риби паприку, засипте сушений базилік, трохи заздалегідь вимитого і дрібно нашаткованого зеленого кропу і обережно перемішайте все, щоб покрити сьомгу приправами.
Розігрійте велику антипригарну сковороду і додайте в неї трохи оливкового або рослинного масла. Покладіть промариновану рибу в гарячу олію і смажте лосося невеликими порціями, уникайте переповнення сковороди.
Обсмажуйте лосося по кілька хвилин з кожного боку, повертаючи, коли утвориться красивий золотистий відтінок. Перемістіть обсмажену сьомгу на тарілку, покриту паперовими рушниками, щоб ввібрати зайву олію і трохи охолодіть.
Для самої страви далі просто змішайте попередньо вимиті і крупно нарізані листя салату ромен, консервовану солодку кукурудзу, заздалегідь вимитий і нарізаний невеликими кубиками авокадо і заправку для салату (можна придбати готову в магазині або приготуйте самі соус, з'єднавши гірчичну пасту з оливковою олією) в глибокій мисці.
Щоб подати до столу цезар з сьомгою, просто помістіть шматки обсмаженої сьомги поверх щедрої тарілки підготовленого раніше салату. Рекомендуємо подавати до столу салат з теплою сьомгою для кращого смаку страви.
Випадкові рецепти