Укр
Рус
Поділитися

Цезар з сьомгою

20 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Цезар з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1

опис

Головний секрет приготування цієї страви - якісні та свіжі інгредієнти. Саме з сьомгою вийде дуже смачний і ароматний салат.

Інгредієнти

сік лимонний0.25 шт.
Пармезан15 г.
Жовток1 шт.
Оцет яблучний1 ч.л
Гірчиця0.5 ч.л
Черрі2 шт.
Сьомга3 скиб.
Салат5 лист
Часник2 зуб.
Оливкова олія5 ст.л
Батон3 скиб.
01

У розігріту сковороду викласти кубики білого хліба, збризнути їх оливковою олією і з нарізаним зубчиком часнику обсмажити крутон.

Шаг - 1
02

Для соусу з'єднати оливкову  олію, подрібнений часник, гірчицю, бальзамічний оцет, сік лимона, яєчний жовток і 5-7 гр натертого сиру. Міксувати до однорідної маси.

Шаг - 2
03

Об'ємне блюдо прикривають розірваними листям салату і на них викладається перший шар зі шматочків сьомги. Далі йде шар соусу, який покривається крутонами і все посипається тертим сиром.

Шаг - 3
04

Заключним верхнім рівнем викласти помідорні часточки і подати салат до столу.

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: