Укр
Рус
Швидкі салати Салати Українська кухня

Цезар з сьомгою

( 4.8286 4 535 35 оцінок)

3056 - переглядів
20 хвилин порцій - 5 складність - 2 з 5
Цезар з сьомгою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Українська кухня

Рецепти до свят: День народження, День Святого Валентина, Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Вершковий, пікантний і ароматний - цей рецепт салату цезар з сьомгою, авокадо, кукурудзою і зеленою заправкою просто кращий! Соковита сьомга приправлена копченою паприкою і свіжим кропом, а потім подається на хрусткому романському салаті, шматочках вершкового авокадо і кукурудзи.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цезар з сьомгою" (на 100 грам)

  • Білки13.9 гр.
  • Жири9.2 гр.
  • Вуглеводи2.3 гр.
  • Калорії149 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Приготуйте сьомгу в першу чергу. За допомогою кухонного пінцета видаліть всі кістки з філе риби. Потім, використовуючи гострий кухонний ніж, усуньте акуратно шкіру з сьомги (дивіться детальніше як це зробити на фото).

Крок - 1
02

Щоб правильно (необхідно для цього рецепта) розділити рибу, спочатку наріжте її уздовж, а потім поперек, щоб створити досить великі однакового розміру кубики. Перекладіть подрібнену сьомгу у велику миску.

Крок - 2
03

Приправте шматки сьомги великою кількістю солі і меленого чорного перцю. Додайте до риби паприку, засипте сушений базилік, трохи заздалегідь вимитого і дрібно нашаткованого зеленого кропу і обережно перемішайте все, щоб покрити сьомгу приправами.

Крок - 3
04

Розігрійте велику антипригарну сковороду і додайте в неї трохи оливкового або рослинного масла. Покладіть промариновану рибу в гарячу олію і смажте лосося невеликими порціями, уникайте переповнення сковороди.

Крок - 4
05

Обсмажуйте лосося по кілька хвилин з кожного боку, повертаючи, коли утвориться красивий золотистий відтінок. Перемістіть обсмажену сьомгу на тарілку, покриту паперовими рушниками, щоб ввібрати зайву олію і трохи охолодіть.

Крок - 5
06

Для самої страви далі просто змішайте попередньо вимиті і крупно нарізані листя салату ромен, консервовану солодку кукурудзу, заздалегідь вимитий і нарізаний невеликими кубиками авокадо і заправку для салату (можна придбати готову в магазині або приготуйте самі соус, з'єднавши гірчичну пасту з оливковою олією) в глибокій мисці.

Крок - 6
07

Щоб подати до столу цезар з сьомгою, просто помістіть шматки обсмаженої сьомги поверх щедрої тарілки підготовленого раніше салату. Рекомендуємо подавати до столу салат з теплою сьомгою для кращого смаку страви.  

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Мастика з маршмеллоу - покроковий рецепт, фото 1 Мастика з маршмеллоу 40 1 4 з 5 - детальніше -
Ліниві вареники - покроковий рецепт, фото 1 Ліниві вареники 45 2 2 з 5 - детальніше -
Лобіо з білої квасолі - покроковий рецепт, фото 1 Лобіо з білої квасолі 75 6 3 з 5 - детальніше -