Укр
Рус
Поділитися

Цезар з куркою

30 хвилин порцій - 5 складність - 3 з 5
Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1

опис

Пропоную вам це знамениту  страву - салат Цезар з куркою. Такий салат можна готувати на всі свята.

Інгредієнти

Перець чорний меленийза смаком
Сільза смаком
Гірчиця зерниста1 ч.л
Черрі5 шт.
Яйце1 шт.
Часник3 зуб.
Хліб білий250 г.
Куряча грудка2 шт.
Пармезан100 г.
Салат7 лист
Оливкова олія150 мл.
Соус винний2 ст.л
01

Добре промиті листя романо просушити і викласти рваними частинами в салатник. Великі кубики хліба обсмажити в сковороді, окропивши їх оливковою олією, а для аромату перемішати з розчавленим часником.

Шаг - 1
02

Паперовим рушником увібрати зайву вологу з чистого курячого філе, посолити і поперчити. Філе цілком обсмажити на розпеченій сковороді до рум'яних бочків, але не допустити сильного  засмаження, тоді курятина пересушиться.

Шаг - 2
03

М'ясо злегка надрізається в поперечному напрямку на кілька частин і в такому вигляді викладається на салатні листя.

Шаг - 3
04

Все залити соусом зі  збитого в блендері яйця з зубчиком часнику, гірчиці, оливкової  олії, оцту, солі і чорного меленого перцю. Сухарики і тонкі пластинки пармезану викласти в довільному порядку. Помідорами чері поставити жирні точки в завершенні приготування салату «Цезар».    

Шаг - 4

Залишити коментар

ВАША ОЦІНКА: