Укр
Рус
Прості салати Салати Американська кухня

Цезар з куркою

( 4.8182 4 522 22 оцінки)
3041 - переглядів
30 хвилинпорцій - 2складність - 3 з 5
Цезар з куркою - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Американська кухня

Рецепти до свят: Новий рік

Актуальні рецепти: Весна, Літо, Осінь

Кухонна техніка: В блендері

Смакові якості: Негострі

Калорійність: Низькокалорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Нарізати

опис

Пропоную вам це знамениту  страву - салат Цезар з куркою. Такий салат можна готувати на всі свята.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Цезар з куркою" (на 100 грам)

  • Білки10.1 гр.
  • Жири15.6 гр.
  • Вуглеводи2.2 гр.
  • Калорії193 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

У невелику ємність покладіть майонез, діжонську гірчицю, подрібнений часник (натертий на дрібну тертку або пропущений через прес), цедру лимона, яку зніміть дуже акуратно, не зачіпаючи білу частину шкірки. Також в миску вичавіть сік лимона. Перемішайте інгредієнти до однорідного стану. Соус для салату на основі майонезу готовий, поставте його поки в холодильник.

Крок - 1
02

Тепер займіться приготуванням м'яса. Поставте на плиту сковорідку. Покладіть в неї вершкове масло і повністю розтопіть. На розігріту сковорідку покладіть шматочок курячого філе. Обсмажуйте його з усіх боків, поки м'ясо не придбає золотисту скориночку. Наріжте підсмажене куряче м'ясо смужками поперек волокон.

Крок - 2
03

Зніміть м'ясо зі сковороди. Вимийте її і знову поставте на плиту. Розігрійте на середньому вогні. На гарячу сковороду покладіть бекон, ніякого жиру додавати не потрібно. Обсмажте з обох сторін до зарум'янювання. Підсмажений бекон зніміть зі сковороди і наріжте невеликими шматочками. Раптом у вас бекон пересушиться, просто розламайте його.

Крок - 3
04

Листя салату ромен розділіть по одному (ромен один з підвидів латуку має соковите і хрустке зелене листя, в деяких випадках можна замінити ромен листям салату айсберг), вимийте під проточною холодною водою. Добре просушіть на паперовому рушнику. Крупно наріжте або нарвіть листя салату і покладіть їх у миску.

Крок - 4
05

Поверх нарізаного листя покладіть нарізане великими смужками куряче м'ясо, присипте нарізаним беконом.

Крок - 5
06

Полийте салат приготовленим соусом на основі майонезу, посипте натертим на дрібній тертці пармезаном і приправте чорним меленим перцем за своїм смаком.

Крок - 6
07

Цезар з куркою подавайте до столу відразу після приготування. За бажанням з салатом можете подати окремо шматочки лимона. Смачного.

Крок - 7

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Деруни з грибами - покроковий рецепт, фото 1 Деруни з грибами 40 4 3 з 5 - детальніше -
Смачний люля кебаб з яловичини - покроковий рецепт, фото 1 Смачний люля кебаб з яловичини 50 4 3 з 5 - детальніше -
Печеня з курки в сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Печеня з курки в сковороді 50 4 3 з 5 - детальніше -
Пиріг «Сирник» - покроковий рецепт, фото 1 Пиріг «Сирник» 70 6 3 з 5 - детальніше -