Кремові трубочки з домашнього тіста - це страва, яку не можна пропустити. Хрустка масляниста скоринка, наповнена гладким сирним кремом, того варто. Спробуйте цей рецепт кремового рулету з домашнім тістом і поділіться з нами своїм досвідом.
У миску надішліть вершки високої жирності, і засипте цукор. Збивайте до утворення м'яких піків. Ваша кремова, вершкова начинка готова. Відставте її на час в сторону.
Далі в окрему миску залийте приготовані вершки, додайте вершково-сирний сир, залийте ванільну есенцію і харчовий барвник. Змішайте вміст миски до однорідної маси. Сирний крем готовий, відставте його на час в сторону.
Тим часом займіться приготуванням листкового тіста: в миску засипте борошно, сіль, цукор, додайте олію і воду в міру необхідності і обережно все замісіть. Тісто має вийти нормальної, більш густої консистенції. Тепер накрийте тісто в мисці тканиною і тримайте в теплому місці приблизно півгодини.
Тепер відміряйте необхідну кількість маргарину, і розтопіть його до кімнатної температури, потім за допомогою обробної дошки закріпіть його на плівці. Постукайте руками по маргарину, поки він не стане м'яким і плоским, як коржик. Тепер накрийте його липкою плівкою і розкачайте качалкою вниз, зробіть ідеально рівним і відкладіть в сторону.
Потім розподіліть борошно по поверхні столу, а тепер викладіть тісто, розплющіть його і зробіть прямокутну форму.Теперь помістіть плоский шматок маргарину на тісто і накрийте його з боків, надавши йому книжкову форму, потім за допомогою качалки розкачайте його і скачайте.
Повільно і терпляче розкладіть його у вигляді прямокутника, потім накрийте тканиною і поставте в холодильник на півгодини. Тепер виконайте цей процес як мінімум тричі, кожен раз, коли вам потрібно розкачати тісто, потім зробіть книжкову форму і відкладіть її на півгодини.
Тепер викладіть підготовлене тісто, скачайте його качалкою і зробіть прямокутник. Наріжте довгі смужки з тіста і загорніть їх у форму конуса. Посипте цукровою пудрою і змастіть збитим яйцем. Запікайте підготовлені трубочки з тіста в розігрітій духовці близько 25-30 хвилин при 180 градусах. Дайте трубочкам охолонути перед наповненням.
Потім візьміть підготовлені трубочки і за допомогою кондитерського мішка наповніть їх приготовленою начинкою з вершків і сирним кремом. Ваші смачні трубочки готові до подачі.
Випадкові рецепти