Укр
Рус
Трубочки Випічка Російська кухня

Трубочки в вафельниці

( 4.9091 4 511 11 оцінок)

1251 - переглядів
60 хвилин порцій - 2 складність - 3 з 5
Трубочки в вафельниці - покроковий рецепт, фото 1

Національна кухня: Російська кухня, Українська кухня

Актуальні рецепти: Зима, Весна, Літо, Осінь

Смакові якості: Солодкі

Калорійність: Калорійні страви

Температура подачі: Холодні

Спосіб приготування: Випікати

опис

Смачні, ніжні, хрусткі вафлі, приготовані своїми руками - це неймовірний десерт, з яким не зрівняється жоден магазинний виріб даної категорії. Домашні вафлі, випечені в вафельниці виходять особливо смачними і ароматними. Для багатьох це смак з дитинства, який ні за що не забувається. Якщо у вас на кухні є в наявності такий чудовий гаджет, то наш рецепт буде в самий раз. Пропонуємо дуже простий, але вдалий спосіб, за яким ви приготуєте чудові трубочки в вафельниці і подаруєте незабутнє враження домочадцям.

Інгредієнти

Харчова цінність страви "Трубочки в вафельниці" (на 100 грам)

  • Білки5.5 гр.
  • Жири18.3 гр.
  • Вуглеводи36.7 гр.
  • Калорії342 ккал.
РОЗДРУКУВАТИ

Покроковий рецепт з фото

01

Готові вафельні трубочки виглядають, як справжній витвір мистецтва, але насправді це дуже простий і невигадливий в приготуванні десерт. Для тіста потрібні прості і доступні продукти і трішки зусиль. Отже, спочатку на водяній бані або ж за допомогою мікрохвильової печі розтоплюємо вершкове масло.

Крок - 1
02

Потім в окрему глибоку ємність розбиваємо два курячих яйця і гарненько збиваємо їх вінчиком. Після цього додаємо цукор і продовжуємо збивати до тих пір, поки цукор повністю не розчиниться.

Крок - 2
03

Далі додаємо в борошно щіпку солі і просіюємо все через сито. Тепер вводимо борошно в яєчну суміш, постійно збиваючи вінчиком.

Крок - 3
04

Таким чином готуємо тісто до однорідності, щоб не було грудочок. Після того, як маса буде готова, додаємо розтоплене вершкове масло і ще раз перемішуємо. В результаті має вийти негусте тісто красивого жовтого кольору.

Крок - 4
05

Ну і переходимо до найголовнішого і захоплюючого етапу приготування, а саме випікання вафель. Для цього вмикаємо електро вафельницу. Якщо ж у вас не електрична, то ставимо на вогонь, нехай нагрівається. Через пару хвилин відкриваємо наш чудовий гаджет і викладаємо трохи тіста, досить столової ложки.

Крок - 5
06

Зверху тісто рекомендуємо посипати шоколадними пластівцями або стружкою. Тепер накриваємо вафельницу і готуємо буквально секунд 10-15, після чого перевертаємо її на іншу сторону і залишаємо ще секунд на 10, після цього відкриваємо вафельницу і насолоджуємося результатом своєї праці: перед нами прекрасна тонка і дуже ароматна вафелька.

Крок - 6
07

Щоб згорнути її в трубочку, рекомендуємо взяти дерев'яну паличку, на яку акуратно намотуємо нашу вафельку. Щоб не обпектися, адже вафля ще гаряча, краї її можна підвернути лопаткою. Отже, повторюємо процедуру, поки не використаємо все тісто і не приготуємо прекрасні трубочки.

Крок - 7
08

Трубочки в вафельниці - це просто супер десерт, який на ура сприймається як дітьми, так і дорослими. Можна подавати їх порожніми або ж наповнювати різними видами начинки. У будь-якому варіанті хрусткі, ніжні і надзвичайно смачні вафельні трубочки завжди залишаються відмінним способом порадувати ваших близьких простим, але таким вишуканим десертом.

Крок - 8

Оцінити рецепт



Випадкові рецепти

Ачма - покроковий рецепт, фото 1 Ачма 90 4 3 з 5 - детальніше -
Шніцель з курки на сковороді - покроковий рецепт, фото 1 Шніцель з курки на сковороді 35 2 3 з 5 - детальніше -
Грибний бульйон з шампіньйонів - покроковий рецепт, фото 1 Грибний бульйон з шампіньйонів 60 6 3 з 5 - детальніше -